Obavijesti

Show

Komentari 39

Duje je otpjevao Tonyjevu pjesmu pa ispao iz HTZ-a

Duje je otpjevao Tonyjevu pjesmu pa ispao iz HTZ-a
7

Pjevačica Severina Vučković u petak je gostovala u emisiji 'Hrvatska traži zvijezdu'. Prilikom nastupa izvirio joj je tigrasti grudnjak iz lepršave haljinice

VIDEO

U petak navečer u polufinalu showa 'Hrvatska traži zvijezdu' natjecali su se Kim Verson, Duje Stanišić i Vilibald Kovač. Show je napustio Duje, a preostalih dvoje kandidata sljedeći petak boriti će se za pobjedu. Duje je u petak otpjevao pjesmu Tonyja Cetinskog 'Umirem sto puta dnevno'.
- Kao prvo Tony je hrvatski dragulj broj jedan, a kao drugo sjedi tu u žiriju. Ja bi na tvom mjestu umrla od srama. Svaka čast - rekla je Anđa Duji.
- Tko ti je predložio ovu pjesmu - prvo ga je upitao Cetinski, a on je odgovorio da mu je to produkcija predložila.
- Hvala što si se potrudio pjevati moju pjesmu. Nadam se da to neće biti prst sudbine koji će odlučiti da ne ideš u finale - komentirao je sudac Tony Cetinski, no Duje je ipak ispao iz showa.

PJEVALI HITOVE MILENIJA
Mlada Kim Verson odabrala je pjesmu od Kelly Rowland 'When Love Takes Over', a otpjevala ju je uz glazbenu podlogu DJ-a Davida Guette. Žiri ju je pohvalio jer je odabrala pomalo netipičnu pjesmu za svoj ukus, a i vrlo malo je odstupala od originala. Energično je nastupila zbog čega ju je publika nagradila velikim pljeskom. Nakon nje Vilibald kovač otpjevao je pjesmu 'Sexy Back' od Justina Timberlakea. Prilagodio ju je svom rokerskom imidžu zbog čega ga je Fox nahvalio te dodao da će ponovno izazvati 'upalu emocija kod nejači'. Duje je otpjevao od Stinga 'Desert Rose'.
- Ti znaš da ja tebe volim i navijam za tebe. Mislim da te ne voli onaj tko ti je ovu pjesmu odabrao. Nisi je dobro izveo. Ne znam tko bi je dobro mogao izvesti osim Stinga - rekla je Anđa Marić. Tony ga je pohvalio i rekao da je pjesma odličan odabir te da je prvi puta vidio stabilnog Duju. Nakon što su prošli prvi krug u kojem su morali pjevati hitove milenija na stranom jeziku, kao gošća u studiju pojavila se pjevačica Severina. Dok je zaigrano skakutala unatoč ozlijeđenoj nozi, izvirio joj je grudnjak. Odjenula je haljinu i donje rublje tigrastog uzorka.
- Ja bi puzeći izašla tu da treba - rekla je Seve komentirajući svoj nastup sa štakom. Nakon toga su kandidati u drugom krugu pjevali pjesme na hrvatskom. Vilibald je odabrao 'Oprosti' od Gibonnija.
- Ja ću ti čestiti. Ovo si odlično otpjevao. Mislim da bi i Gibonni bio zadovoljan - rekao je Fox. Nakon njega, pjevao je Duje koji je odabrao pjesmu Tonyja Cetinskog, 'Umirem sto puta dnevno'. Posljednja je bila Kim Verson. Pjevala je 'Oči su ti ocean' grupe Eni. Ivana Kindl bila je druga gošća u studiju. Ona je prije početka emisije u RTL-ovom Exkluzivu kako joj svi kandidati dobro pjevaju, ali ipak navija za svoju Slavonku Kim Verson. Nakon Ivane pjevao je Duje Stanišić. Izabrao je pjesmu Robbieja Williamsa 'Come Undone'. Vilibald je odabrao pjesmu 'Beautiful Day' U2-a što su svi članovi žirija pohvalili. Tony je rekao da se vratio svojim korijenima, ali i predložio da pjeva Gibonnijeve pjesme jer mu to također ide. Za posljednju pjesmu Kim je odabrala 'Halo' od Beyonce.
- Sa svojom izvedbom pjesme jedne od najboljih živućih vokala, opravdala si glas bijelih djevojaka - rekla je Anđa.
- Ne možemo dijeliti svijet na crno i bijelo - prokomentirao je Tony ono što su rekli Anđa i Fox.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski