Show

Komentari 27

Đurđica u 'Večeri za 5' osvojila gošće sviračima, ali bilo je i zamjerki: 'Odrezak je bio žilav'

Đurđica u 'Večeri za 5' osvojila gošće sviračima, ali bilo je i zamjerki: 'Odrezak je bio žilav'

Domaćica se uz originalna jela gošćama pripremila i koktele, a iznenađenje večeri bio je harmonikaš koji je stigao na traktoru

U srijedu navečer u showu 'Večera za 5 na selu' ekipa se okupila kod simpatične Đurđice koja možda nije skupila najbolje ocjene, ali je definitivno napravila večeru za pamćenje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Domaćica Đurđica veselo je dočekala svoje goste te ih ponudila domaćim likerima za dobrodošlicu:

- Bila je vesela, zabavna, lijepo nas je dočekala i aperitiv je bio super, prva liga - pohvalila je Lidija, a djevojke su se onda smjestile na terasu gdje je poslužena večera.

Za predjelo je Đurđica ponudila svoj fast food specijalitet zvan Pileća banana, što su zapravo bili prženi pileći štapići, a originalno ime je sve nasmijalo.

- Ja sam stvarno mislila da će biti neka piletina s bananom - komentirala je Dragica, a Manda je pohvalila: 'Lijepo je to napravila, složila je perfektno predjelo!'

Đurđina šnicla bila je ponuđena za glavno jelo, što je bio pohani svinjski odrezak u umaku od vina s krumpirom.

- Dekoracija je bila odlična, ali moj odrezak je bio žilav - kazala je Marina dok je Lidija rekla: 'Moja šnicla je bila baš mekana i sočna!'. 

Kolač zvan Kardinal Franjo bio je serviran za desert, a domaćica je otkrila da je kolač nazvala po njihovom svećeniku koji ga je volio jesti. Uz kolač Đurđica je ponudila i osvježavajući koktel koji je dodatno razveselio djevojke.

- Koktel me je udario u glavu nakon aperitiva i vina - kroz smijeh je rekla Manda. Kao iznenađenje stigao je harmonikaš na traktoru pa su djevojke večeru završile uz veselu pjesmu i ples. 

Dragica i Marina Đurđici su dale ocjenu devet, a Manda osam. Jedino joj je Lidija dala čistu desetku jer je ona bila i jedina gošća koja je pojela sve s tanjura – od predjela do deserta.

- Najela sam se za deset! Đurđica, bravo! - Tako je Đurđica zaradila ukupno 36 bodova te nije prešla u vodstvo, ali svi su se jako dobro najeli i zabavili. 

Najčitaniji članci