Obavijesti

Show

Komentari 0

Dušan Bućan je 'pobjegao' na farmu i pjevao o korona virusu

Dušan Bućan je 'pobjegao' na farmu i pjevao o korona virusu
7

Dušan je uredio farmu u neposrednoj blizini Zagreba. Ima koliko životinja o kojima se brine, a posebnu pažnju posvećuje konjima, koji su njegova velika ljubav još od djetinjstva

VIDEO

Glumac Dušan Bućan (43) javio se iz izolacije sa svoje farme. Snimio je zabavan i kreativan video gdje pjeva pjesmu 'Ako ima Boga' Bijelog Dugmeta, ali s izmijenjenim tekstom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dušan Bućan pjeva o koroni 00:57

Stihovi koje je smislio motivirani su trenutačnim stanjem zbog korona virusa. Jašući konja pjeva 'ako ima Boga, korono proći ćeš'. Spominje kako se u izolaciji čitaju knjige, smišljaju recepti i nova jela, a on s nestrpljenjem čeka da se vrati u zagrebačko Hrvatsko narodno kazalište kako bi pred publikom nastupao. 

- Budite odgovorni. Ostanite doma i čitajte knjige - rekao je za kraj glumac.

Na stranici HNK Dušan je preporučio koja djela bi mogli pročitati dok smo u izolaciji. Omiljene su mu, čini se, srednjoškolske lektire jer je preporučio 'Ilijadu', 'Odiseju', 'Preobražaj', 'Knjigu o džungli' i mnoge druge knjige. 

- Koliko god nam se vrijeme danas čini strašnim i nepredvidljivim, ono će nam u budućnosti biti samo podsjetnik na prošlost kad je svijet kojeg poznajemo, na trenutak stao i natjerao nas da se preispitamo - poručuje Dušan.

Dušan je uredio farmu u neposrednoj blizini Zagreba. Ima koliko životinja o kojima se brine, a posebnu pažnju posvećuje konjima, koji su njegova velika ljubav još od djetinjstva. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu