Show

Komentari 2

Dvadesetak izvođača nastupit će na koncertu 'Božić u Ciboni'

Dvadesetak izvođača nastupit će na koncertu 'Božić u Ciboni'

Glazbenici će ovaj Božić uljepšati izvedbama tradicionalnih božićnih pjesama kao što su Tiha noć, Veselje ti navješćujem, Kyrie Eleison, Narodi nam se, Božić bili, najavio je organizator koncerta

Nakon prošlogodišnje pauze zbog pandemije, tradicionalni koncert "Božić u Ciboni" ove će se godine ipak održati, i to u nedjelju, 26. prosinca, a najavljeno je 20-ak izvođača koji će izvesti neke od najljepših božićnih pjesama iz Hrvatske i cijelog svijeta.

Albina, Saša Lozar, Šajeta, Franka Batelić, Goran Karan, Bojan Jambrošić, Martina Zadro, Marija Kuhar Šoša i drugi pjevači ovaj će Božić uljepšati izvedbama tradicionalnih božićnih pjesama kao što su Tiha noć, Veselje ti navješćujem, Kyrie Eleison, Narodi nam se, Božić bili…, najavio je organizator koncerta u priopćenju.

Nastupaju i Zbor i orkestar gradskog kazališta Komedija - Zagreb, Zagrebački katedralni mješoviti zbor, Zbor Maranatha, Pjevački zbor 'Josip Vrhovski' - Nedelišće te Mješoviti pjevački zbor 'Roženice' - Pazin.

'Božić u Ciboni' počet će u 20 sati, a održava se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Košarkaškim klubom Cibona, Ustanovom za upravljanje sportskim objektima, Centrom za kulturu i informacije Maksimir, Zagrebačkim gradskim kazalištem Komedija te Hrvatskom radiotelevizijom koja će kao i prijašnjih godina koncert prenositi na Drugome program Hrvatskoga radija i Drugome programu Hrvatske televizije.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima ulaznice.hr po cijenama od 30 i 50 kuna te na blagajni dvorane KC Dražen Petrović.

Najčitaniji članci