Show

Komentari 9

Dvaput se udala za Muska, a sad ljubi slatkog dječaka iz kultnog filma 'Zapravo ljubav'

Dvaput se udala za Muska, a sad ljubi slatkog dječaka iz kultnog filma 'Zapravo ljubav'

Na prvom spoju, Musk je tada 22-godišnjoj glumici, koja je bila djevica, htio pokazati svoju raketu. 'Bila sam skeptična, ali stvarno mi je pokazao snimke rakete', ispričala je kasnije

Bivša supruga Elona Muska (50), glumica Talulah Riley (36) u vezi je s kolegom, Thomas Brodie-Sangster (31). Thomas je najpoznatiji javnosti kao zaljubljeni dječak iz filma ''Zapravo ljubav''.

POGLEDAJTE VIDEO:

Par je prvi put viđen zajedno u studenom prošle godine. Britanski mediji pišu kako je mladi glumac, novu djevojku odveo u popularni restoran KOL, a prošli tjedan su ''uhvaćeni'' kako jedu ribu i krumpiriće u zalogajnici Papas.

Riley se dvaput udala i dvaput rastala od Muska. Upoznali su se londonskom klubu, nakon njegovog razvoda sa prvom suprugom, Justinom Wilson, s kojim ima petero djece. Milijarder je bi očaran glumičinom figurom tijela. 

- Čim ih je promotor kluba upoznao, Muska je opčinila bujna glumica koja je došla s prijateljicom, odjevena u usku dugu haljinu koja je isticala njenu nevjerojatnu figuru - opisala je Ashlee Vance u knjizi "Elon Musk: Tesla, SpaceX i potraga za fantastičnom budućnošću"

Sljedeći dan su izašli na prvi spoj, a Musk je tada 22-godišnjoj Riley, koja je još bila djevica, htio pokazati svoju raketu.

- Bila sam skeptična, ali stvarno mi je pokazao snimke rakete - ispričala je kasnije.

Vjenčali su se 2010. godine te nakon dvije godine rastali. Njihova pomirba je rezultirala s još jednim vjenčanjem, 2016. godine, a brak je potrajao godinu dana.

Najčitaniji članci