Obavijesti

Show

Komentari 41

Dvojac u 'Potjeri' pobijedio lovkinju Moranu, nije znala tko je na novčanici od 100 kuna

Dvojac u 'Potjeri' pobijedio lovkinju Moranu, nije znala tko je na novčanici od 100 kuna
3

Čini se kako ovo nije bila Moranina večer, jer je ponudila pogrešne odgovore na čak sedam pitanja. Natjecatelji su ostvarili čak 13 koraka prednosti, te otišli kući bogatiji za 31.500 kuna

VIDEO

Natjecatelji Tomislav i Ante su večerašnju epizodu kviza Potjera napustili bogatiji za 31.500 kuna, pobijedivši lovkinju Moranu Zibar.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

CafeTV, Morana Zibar VIDEO

Natjecatelji su točno odgovorili na 11 pitanja i tako ostvarili 13 koraka prednosti pred lovkinjom. Prvo pitanje koje je Zibar zadalo probleme glasilo je: 'Koji je talijansko-belgijski pjevač eksplozivnog prezimena autor hita 'Marina' iz 1959.?'. Morana je odgovorila 'Bombino', što je bio netočan odgovor, dok su natjecatelji također krivo odgovorili, no voditelj Joško Lokas otkrio je da se radi o Roku Granati.

 Na pitanje 'Obični ili crni barut smjesa je kalijeva nitrata, drvenog ugljena i kojeg žutog nemetala?' Zibar nije znala odgovor, a natjecatelji su je s točnim odgovorom 'sumpor' vratili korak natrag. Također lovkinja nije znala da je pepeo Giordana Bruna bačen u rijeku Tiber, i time su je natjecatelji opet vratili za jedan korak unatrag.

No možda najšokantnije je bilo da Zibar nije znala na pitanje o hrvatskoj novčanici koje je glasilo: 'Uz kojeg je bana na novčanici od 100 kuna fragment Bašćanske ploče?' Morana se odlučila za bana Jelačića, no natjecatelji su znali da se radi o banu Ivanu Mažuraniću.

 To je bilo sedmo pitanje, a do kraja je ostalo samo dvanaest sekundi.

- Mislim da su mi šanse male, ali hajmo probati - rekla je Morana, koja nije znala odgovor ni na deveto pitanje koje je glasilo: 'Po kojem je njemačkom inženjeru nazvan motor s unutarnjim izgaranjem s rotirajućim ekscentričnim klipom?'. Lovkinja se odlučila na 'Diesela', no točan odgovor je bio 'Felix Wankel', što nisu točno odgovorili ni natjecatelji.

Morana Zibar: 'Krešo je najbolji lovac, Dean najsvestraniji, a moja velika mrlja je Milijunaš'
Morana Zibar: 'Krešo je najbolji lovac, Dean najsvestraniji, a moja velika mrlja je Milijunaš'

Već tada je bilo očito da je Morana izgubila jer je ostalo samo svije sekunde do kraja.

 - Teško je dvaput za redom 13 stići, ne znam je li to trema, možda je dekoncentracija točna riječ. Bili ste bolji, pobijedili ste - rekla je Morana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni