Obavijesti

Show

Komentari 31

Dvojnici Sulejmana i Hurem voljeli bi upoznati originale

Dvojnici Sulejmana i Hurem voljeli bi upoznati originale
4

PRST SUDBINE Pobjednici izbora za dvojnike Sulejmana i Hurem su slikari Mihael Štefanac i Maja Pejčinović. Vesele se upoznavanju i osvojenom putu u Istanbul

VIDEO

Sulejmanov dvojnik Mihael Štefanac (25) prijavio se na natječaj nakon što mu je sestra za Noć vještica iz zafrkancije sašila sulejmanov kostim.

Brođanina je iznenadila vijest da je pobijedio u izboru za najboljeg dvojnika Sulejmana Veličanstvenog jer seriju, kaže, uopće nije gledao, a ni povijesne i druge činjenice iz turske uspješnice osobito ga ne zanimaju.

- Prijatelji, roditelji i sestra Draženka gledaju seriju i nagovorili su me da pošaljem svoju fotografiju na natječaj - rekao je Mihael. Sve je počelo kad mu je sestra za Noć vještica na brzinu skrojila odjeću sličnu onoj kakvu nosi glavni junak Halit Ergenç (42). Šala je postala ozbiljna kad su i Mihaelovi učenici osnovne škole iz Podvinja i studenti Učiteljskog studija u Slavonskom Brodu, gdje predaje likovni, uočili koliko sliči Sulejmanu.

- Svi su me počeli zvati Sulejman i s vremenom je rasla moja znatiželja.

Tek sad shvaćam da i male šale mogu završiti radosnim ishodom - komentirao je Mihael pobjedu. Kako je naš sultanov dvojnik završio Akademiju likovnih umjetnosti, a Maja Pejčinović (28), koju smo izabrali za hrvatsku Hurem, također je slikarica, očito je, kaže Mihael, da se sudbina i ovdje poigrala te da doista ništa nije slučajno.

- Baš mi je drago da ću upoznati kolegicu iz struke, a posebno se radujem nagradnom putovanju u Istanbul. Volio bih upoznati i junake serije, osobito Hurem - rekao je Mihael.

Manija za Hurem i Sulejmanom trajala je tjednima

Otkad je počeo natječaj za dvojnike junaka serije, dobili smo stotine fotografija. Žene su bojile kosu u crveno kako bi sličile Hurem i nosile sličan nakit, a muškarci su puštali bradu kakvu je imao turski sultan.

Prijatelji joj laskaju i kažu da im je ljepša od Meryem Uzerli

Riječkoj slikarici Maji Pejčinović (28) bilo je smiješno kad su je prijatelji tjerali da stoji pred televizorom kako bi je usporedili s junakinjom Hurem.

- Taman sam bila radila na restauraciji slike u crkvi. Tad mi je zazvonio mobitel. Umalo sam pala sa skele visoke 13 metara - rekla nam je Maja.

Pobjednica izbora za Hureminu dvojnicu riječka je slikarica koja radi kao vanjska suradnica na restauraciji crkve u Šarengradu kraj Iloka.

- Možda su me sveci, koji su ovu crkvu sačuvali od bombardiranja u ratu, nagradili i odveli u Aju Sofiju, gdje ću moći uživati u mozaicima - šalila se Maja. Nije imala vremena za pravo slavlje, ali svim prijateljima i suradnicima obećala je veliku feštu čim joj stigne sljedeća plaća. Zasad im je pripremila samo palačinke, ali planira ih počastiti i pjenušcem.

- Još sam u nevjerici, pa nisam stigla odlučiti s kim ću ići u Istanbul. Dvoumim se između prijatelja i prijateljice - otkrila je naša Hurem. Zbog posla nije gledala nijednu epizodu.

- Prijatelji su me secirali od glave do pete. Zaključili su da Hurem i ja imamo istu bradu, slične oči, nos, usne i čelo - rekla je Maja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija