Obavijesti

Show

Komentari 41

Dynamo: Teško se razbolio, a nekoć je 'letio' i hodao po vodi

Dynamo: Teško se razbolio, a nekoć je 'letio' i hodao po vodi
10

ODUŠEVIO I POZNATE Britanski iluzionist je svoju magiju upotrijebio na glumici Lindsay Lohan. Amerikanka je sjedila na stolcu i odjednom je počela levitirati

VIDEO

Britanski iluzionist i mađioničar Steven Frayne (35), poznat pod imenom Dynamo, nedavno je rekao kako se ne može baviti onim što najviše voli nakon što se prošle godine otrovao hranom. Tvrdi da mu se nakon toga život pretvorio u pakao, a zdravstveno stanje mu je otežalo što ima Chronovu bolest i artritis. Zbog lijekova koje pije, nekontrolirano se udebljao preko 20 kila. 

Iluzionistu se život pretvorio u pakao nakon trovanja hranom
Iluzionistu se život pretvorio u pakao nakon trovanja hranom

Dynamo, koji je najavio nove mađioničarske nastupe i turneju 'Seeing is Believing', zadivio je gledatelje trikovima poput hodanja po rijeci Temzi i levitiranja iznad najvišega nebodera u Europskoj uniji, 310 metara visokog londonskog 'The Sharda'. No neki fanovi su komentirali kako se vide sjene od žica koje drže iluzionista u zraku. 

Jedan od njegovih trikova je 'prolazak kroz staklo' čime je ostavio u šoku nogometaša Ria Ferdinanda. Dynamo se sakrio iza crnog kaputa u izlogu u jednom trenutku, a u sljedećem se stvorio na ulici ispred staklenog prozora.

 

- Straši me, idem odmah provjeriti svoj bankovni račun - rekao je reper Pharrell Williams (44) nakon trika koji je izveo iluzionist. Dynamo je šokirao glazbenika kada je učinio da mu nestane kovanica iz zatvorene ruke, a potom se stvorila ispod njegovog sata. 

Iluzionist je svoju magiju upotrijebio i na glumici Lindsay Lohan (31). Amerikanka je sjedila na stolcu i odjednom je počela levitirati. 

- Osjećam se dobro - rekla je glumica smijući se nakon tog iskustva. 

Jedan od najopasnijih trikova ovog Britanca je vožnja automobilske utrke prekrivenih očiju. Njegova suvozačica je rekla da je bila prestravljena. 

Za razliku od svojih sugrađana, Dynamo se ne vozi busom po Londonu nego se primi za dio vozila i levitira po gradu. Iluzionist je istaknuo da treba stvari gledati iz nove perspektive. 

- Stvarnost je ono što sam napraviš - ispričao je Dynamo prije hodanja po rijeci Temzi, a njegov trik su gledali brojni obožavatelji. Nakon toga je iluzionista uhitila policija. 

Osim brojnih uspješnih trikova, Englez je doživio i nekoliko neuspjeha. U londonskoj O2 areni pozvao je dvoje gledatelja iz publike da mu se pridruže na pozornici. Uspio je muškarčev mobitel ubaciti u praznu bocu, no kada ga je djevojka nazvala nije zvonio. 

 

Just before hitting the stage.

A post shared by Dynamo Magician (@dynamomagician) on

- To je mađioničarski show uživo, svašta se može dogoditi - rekao je Dynamo, a fanovi su komentirali kako je bilo neugodno gledati taj neuspješni trik. Gledatelj iz publike je opravdavao iluzionista rekavši da je signal u areni bio loš te da su jedva poruke mogli slati tijekom izvedbe. 

Iluzionist je razočarao i sa svojim trikom gumice i trbuha. Gledatelji su rekli da su primijetili u njegovim ustima ogrlicu koju je kasnije izvadio iz trbuha. Dodali su kako je riječ o amaterskom triku. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu