Show

Komentari 15

E. Kokić i Miljenko Kokot prestali skrivati da se vole

E. Kokić i Miljenko Kokot prestali skrivati da se vole

Miljenko Kokot i Emilija Kokić u vezi su od lani. Upoznao ih je prijatelj, književnik Bruno Šimleša. Još uvijek ne razmišljaju o vjenčanju i braku...

Uživali su u ulomcima nove knjige njihova zajedničkog prijatelja Bruna Šimleše i zaljubljeno se držali za ruke. Pjevačica Emilija Kokić (41) na promociju knjige “Škola života” došla je s dečkom, HTV-ovim spikerom Miljenkom Kokotom (43). Dosad ih se nije moglo vidjeti zajedno kao ljubavni par. Prijateljevu promociju odabrali su za prvo javno pojavljivanje.
- Oboje volimo njegove knjige jer se bave istraživanjem života - objasnila je Emilija. Pjevačica i spiker su u ljubavnoj vezi godinu i pol dana, a upoznao ih je upravo književnik Šimleša. Iako se naveliko šuška o njihovu vjenčanju, Zadranka kaže kako o tome još ne razmišlja.
- Mi se zaista nadopunjujemo. On je šarmantan i duhovit muškarac. Divna je osoba s bezbroj vrlina - hvalila je pjevačica dečka. Nije joj žao, kaže, što se do sada nije udala jer je uvijek slijedila instinkt. Dodala je samo da joj je Miljenko potpora u svemu što radi, pa se oboje vesele njenim novim pjesmama.

PRVO PRIJATELJI PA ONDA LJUBAVNICI...
Prije no što su započeli ljubavnu vezu, Emilija i Miljenko dugo su bili prijatelji. Prošle godine na jednom tulumu među njima je zaiskrilo i od tada su skupa. Gotovo od početka veze žive zajedno. Emilija kaže da ju je osvojio šarmom, a njemu je ona najdraža bez imalo šminke.

Najčitaniji članci