Obavijesti

Show

Komentari 8

E. Pompeo se udala za čovjeka koji je bio osuđivan i u zatvoru

E. Pompeo se udala za čovjeka koji je bio osuđivan i u zatvoru
14

LJUBAV NEMA GRANICA O suprugu glumice Ellen Pompeo informacije su u javnost počele curiti nakon što se par vjenčao 2007.. Pisalo se i o Chrisovoj nevjeri

VIDEO

Nekako je uobičajeno da slavni budu u vezama sa slavnima, ali najljepše zvjezdane ljubavne priče pišu upravo oni parovi gdje je samo jedna osoba slavna. O takvim vezama objavljivat ćemo priče svaka dva dana, a vi ih možete pročitati u našem specijalu - Kad slavni vole nepoznate.

Zvijezda serije 'Uvod u anatomiju' i njezin suprug jedan su od onih holivudskih parova kojima ne smeta kad ih se u javnosti zajedno fotografira. Javnost upravo zbog toga voli Ellen Pompeo (44) i Chrisa Iveryja (47) . Jer su tako jednostavni.

Je li Chris romantičan kao doktor McDreamy?

Osim činjenice da par zajedno ima četverogodišnju kći koju su nazvali Stella Luna, o suprugu ove glumačke zvijezde javnost ne zna puno. Je li on romantičan kao i Derek Shepherd, (Patrick Dempsey), njezina ljubav iz popularne serije? Ili, kako su se upoznali?

Vjerovali ili ne, prvi susret Chrisa, koji je glazbeni producent, i Ellen bio je u trgovini u Los Angelesu. I to prije nego što je Ellen bila Meredith Grey, ( i prije nego što je Meredith Grey uopće postojala). Iako sama pomisao da ljubav svog života upoznate u trgovini namirnicama zvuči nevjerojatno, ovo je priča koja je dokaz da je i to očito moguće.

Zajednička strast su im Boston Celticsi

Jedna od prvih stvari koja ih je povezivala bila je činjenica da su oboje odrasli u blizini Bostona, točnije blizu Cambridgea gdje se nalazi legendarni Harvardov kampus. Također, oboje su obožavatelji Boston Celticsa, profesionalnog košarkaškog kluba koji igra u NBA ligi. Često su zajedno na utakmicama.

VIDEO

Ignorirali su napise o Chrisovoj nevjeri

Njihovu ljubav nisu poljuljale ni brojne glasine o Chrisovoj nevjeri koje ih prate još otkako su se vjenčali 2007. godine. Par je ostao zajedno unatoč svim šuškanjima, a čini se da je njihova ljubav sve jača i jača. Romantične večere na Valentinovo ne propuštaju.

Chris je Ellen zaprosio na njezin 37. rođendan. Njihovo vjenčanje nisu pratili brojni paparazzi jer su se vjenčali u gradskoj vijećnici na Manhattanu. Specijalni gost na vjenčanju bio je Michael Bloomberg, bivši gradonačelnik New Yorka.

Ellen: Moj suprug je fantastičan čovjek

Glumica je u intervjuima često isticala kako je jednostavno znala da su ona i Chris suđeni jedno drugome.

- Moj suprug je fantastičan čovjek. Pored njega se osjećam tako sigurno. Vjerojatno sam zato toliko i opsjednuta njime. Ništa ga ne može uzdrmati. Ako i može, onda ja to još nisam vidjela - otkrila je Ellen u jednom intervjuu.

Chris je 90-ih proveo 14 mjeseci u zatvoru

Informacije o Chrisu počele su curiti u javnost zbog veze sa slavnom Ellen. Naime, Chris je sredinom 90-ih proveo 14 mjeseci u zatvoru nakon što se izjasnio krivim za prijevare s kreditnim karticama. Osim toga, Chris je osuđen za prodaju marihuane i kokaina.

U brak se nikad ne treba ulaziti olako. A čini se da je Ellen s Chrisom provela dovoljno vremena prije vjenčanja te da je sama mogla procijeniti je li on dovoljno dobar za nju. Vrijeme će pokazati je li njihova ljubav doista prava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'
SPAS OD TOPLIJIH DANA

Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'

Nives svoje pratitelje često počasti 'vrućim' fotografijama, a sada je pozirala u bijeloj haljini