Obavijesti

Show

Komentari 60

E, to je poklon za Božić: Mel je bivšoj isplatio 2,5 milijarde kn

E, to je poklon za Božić: Mel je bivšoj isplatio 2,5 milijarde kn
3

NAJSKUPLJA RASTAVA IKAD Kako Gibson i supruga Roby nikada nisu potpisali predbračni ugovor ona je imala pravo na polovicu cijelog njegovog bogatstva

VIDEO

Holivudska legenda i supruga Robyn Gibson (51), bivša zubarska tehničarka, u braku su bili 31 godinu. Zajedno imaju sedmero djece, a i nikada nisu potpisali predbračni ugovor. Par je pokrenuo rastavu 2009. nakon što je u javnost procurila informacija o aferi Mela Gibsona (55) sa Ruskinjom Oksanom Grigorijevom, s kojom ima dvogodišnju kćer Luciju. Roby i Mel nisu živjeli zajedno sve od 2006. nakon što je on kažnjen zbog svojih antisemitističkih izjava.

Sada je rastava napokon finalizirana, a Robyn je dobila polovicu bogatstva bivšeg supruga. Mel joj je isplatio dvije milijarde i 452,5 milijuna kuna u najskupljoj rastavi ikad. Također, s njom će podijeliti i bilo kakve honorare za filmove koje je snimio dok su bili u braku, a koji mu još nisu isplaćeni. Ova rastava tako je s prvog mjesta rekordnih rastava skinula Tigera Woodsa, koji je bivšoj suprugi isplatio, pretpostavlja se, 2,44 milijarde kuna.

Presudila mu 
je Ruskinja...

Holivudski zavodnik Mel Gibson 2009. upoznao je rusku pijanisticu Oksanu Grigorijevu zbog koje ga je ostavila supruga Robyn. Ljubavnici su neko vrijeme uspješno skrivali vezu, ali u ožujku iste godine snimili su ih zagrljene na plaži u Kostarici. Čim je vidjela fotografije, povrijeđena i ljutita Robyn podnijela je zahtjev za rastavu. Uskoro se saznalo da će Mel i Oksana dobiti prvo dijete. Glumčeva supruga tad se odrekla njegova prezimena i vratila djevojačko Moore.

- Razmirice nas neće spriječiti da se zajednički brinemo o djeci - izjavio je tad Gibson. S novom djevojkom prvi put prošetao je crvenim tepihom u travnju 2009. Kći Lucia rodila se u listopadu. Mel se dobro slagao i s Oksaninim sinom Alexanderom (13) iz prvog braka s glumcem Timothyjem Daltonom (65). Kad je djevojčica imala samo šest mjeseci, roditelji su se posvađali, potukli i razišli.

- Šutjela sam tri mjeseca. Htjela sam da Lucia ima oba roditelja, ali Mel je izgubio kontrolu. Udario me dok sam držala našu kćer u naručju i izbio mi zube - rekla je Oksana i optužila glumca za obiteljsko nasilje. Sudac je Melu zabranio da se približava bivšoj djevojci i kćeri. Odredio mu je i mjesečnu alimentaciju od 100.000 kuna.

- Posuđujem novac i ‘peglam’ kartice jer Mel ne uplaćuje novac na vrijeme - žalila se Oksana. Kad Lucia napuni 18 godina, Mel joj mora uplatiti dodatnih 4,1 mil. kuna u njezin fond.

Bivša žena ga brani: Mel je najbolji otac

Nikad nije podignuo ruku na mene ili našu djecu. Nije nas zlostavljao fizički ni psihički, rekla je Melova bivša supruga Robyn kad ga je bivša djevojka Oksana optužila za obiteljsko nasilje.

- Djeca ga obožavaju. Mel je najbolji otac na svijetu, pun strpljenja, ljubavi i dobrih savjeta. Redovito se viđaju, pogotovo otkad smo dobili unuke - izjavila je tad Robyn.

Top 10 najskupljih rastava slavnih

>>> Mel i Roby Gibson - 2 milijarde i 452,5 milijuna kuna

>>> Tiger Woods i Elen Nordegren 2,44 milijarde kuna

>>> Michael i Juanita Jordan - 957,6 milijuna kuna

>>> Neil Diamond i Marcia Murphy - 855 milijuna kuna

>>> Stephen Spielberg i Amy Irving - 570 milijuna kuna

>>> Harrison Ford i Melissa Mathison - 484,5 milijuna kuna

>>> Kevin Costner i Cindy Silva - 456 milijuna kuna

>>> James Cameron i Linda Hamilton - 285 milijuna kuna

>>> Phil Collins i Orianne Cevey - 285 milijuna kuna

>>> Sir Paul McCartney i Heather Mills - 273,6 milijuna kuna

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 60

VIDEO

Oženio se sin Jon Bon Jovija! 'Jacob i Millie Bobby imali su tajno romantično vjenčanje'
POSEBAN DAN

Oženio se sin Jon Bon Jovija! 'Jacob i Millie Bobby imali su tajno romantično vjenčanje'

Par je vezu javno objavio u lipnju 2021., kad su snimljeni kako se drže za ruke tijekom šetnje u New Yorku. Oboje su imali maske na licima, a Jake je držao torbu sa psićem Winnie

FOTO Puna Arena na koncertu 'Progledaj Srcem': Nastupili Rafael Dropulić, sestre Husar...
MNOGI SE OKUPILI

FOTO Puna Arena na koncertu 'Progledaj Srcem': Nastupili Rafael Dropulić, sestre Husar...

Pjevačica Marija Husar Rimac otpjevala je ‘Od svih žena’. Nakon izvedbe dugo se grlila sa sestrom Ivanom Husar Mlinac
Kritičari su popljuvali novi film Jennifer Lopez, a evo što ona kaže: 'Na kraju sam jecala...'
RAZVODI LI SE PJEVAČICA?

Kritičari su popljuvali novi film Jennifer Lopez, a evo što ona kaže: 'Na kraju sam jecala...'

The Hollywood Reporter je napisao kako je ovo film 'koji možete gledati napola dok perete veš'. 'Uvijek osjećam da su filmovi koje snimam odraz mene u ovoj fazi života, rekla je Lopez