Obavijesti

Show

Komentari 65

Ecija Ivušić 'oplela' po Pernaru: 'Ovakvi vode državi bez mozga'

Ecija Ivušić 'oplela' po Pernaru: 'Ovakvi vode državi bez mozga'
6

Bivša radijska voditeljica na društvenim je mrežama dala odgovor na status Ivana Pernara kojim se on on obrušio na žene u četrdesetima koje nemaju djecu

VIDEO

Hrvatski političar Ivan Pernar (34) izazvao je bijes na društvenim mrežama, naročito među ženama, kada je poručio da 'obitelji bez djece vode državi bez ljudi i neizbježnoj zamjeni stanovništva'. 

Zagreb: Ivan Pernar objavio kako napušta Živi zid

- Ovo pišem da kažem svim ženama koje se bliže trenutku kada neće moći imati djecu, a još uvijek ih nemaju, da se požure i pozabave tim pitanjem - napisao je Pernar između ostaloga. No mnogi nisu ostali imuni na njegov status pa su mu uzvratili.

Javila se bivša voditeljica Ecija Ivušić (33) koja je na društvenim mrežama napisala kako ga ne osuđuje, ali se ne slaže s njim.

- Pričala sam sada s jednim prijateljem koji je upoznat s likom i djelom statusa autora. Pitala sam ga koliko čovjek ima godina te imali li djece. Kaže kako misli da ima dvoje. Onda sam ga pitala je li svjestan kako ih taj može 'naštancati' još koliko želi. Kaže kako nije razmišljao o tome - započela je Ecija svoju objavu pa nastavila:

- Ne znam što autor statusa planira sa svojim životom, ali apeliram na njega. Ako se približi trenutku da razmišlja imati još djece, a još uvijek ih nema, da uspori i pozabavi se tim pitanjem. Obitelji s puno ovakvih vode državi bez mozga i neizbježnoj zamjeni mjesta boravišta. I neka to kaže i svom tati Škori i mami Markićki koja ga je rodila poslije 41. unatoč lošoj amniocentezi - zaključila je oštro Ivušić. 

Ecija je ovim statusom dala oštri odgovor Ivanu Pernaru nakon što se on obrušio na žene u četrdesetima koje nemaju djecu.

POGLEDAJTE POLIGRAF S ECIJOM IVUŠIĆ:


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu