Show

Komentari 97

Edin prije 'Braka na prvu': Borio se s viškom kilograma, a onda postao bodybuilderska zvijezda

Edin prije 'Braka na prvu': Borio se s viškom kilograma, a onda postao bodybuilderska zvijezda

Manje je poznato da je Edin u prošlosti doživio veliku fizičku transformaciju. Na svom Instagram profilu pokazao je kako se mijenjao kroz godine, te otkrio da je izgubio čak 20 kilograma zahvaljujući treningu

U početku prikazivanja 'Braka na prvu' bilo je teško pogoditi da će se upravo tihi i povučeni Edin Bešić (33) naći u glavnom ljubavnom 'četverokutu' ove sezone. Nakon što nije uspio osvojiti Ernu, ukrao je srce Jasminovoj supruzi Saneli, koja je u njemu, kako kaže, pronašla čovjeka svog života.

POGLEDAJTE VIDEO:

Edin živi u Bihaću, gdje mu u novom stanu društvo pravi jedino mačka. Prije showa je otkrio za RTL.hr da se razočarao u ljubavi te da više ne vjeruje u srodne duše. 

Manje je poznato da je Edin u prošlosti doživio i veliku fizičku transformaciju. Na svom Instagram profilu pokazao je kako se mijenjao kroz godine, te otkrio da je izgubio čak 20 kilograma zahvaljujući treningu.

Pohvalio se i osvojenim petim mjestom na bodybuilderskom natjecanju 2019. godine. Na fotografiji ponosno pokazuje mišiće i preplanuli ten.

- Hvala svima na podršci, prezadovoljan sam, pobijedio sam samog sebe, skinuti 20 kilograma i izaći na binu nije bilo lako ali se uspjelo! Idemo dalje - napisao je uz fotku s natjecanja.

Edin sada radi kao savjetnik u automobilskoj kući, no i dalje marljivo trenira u teretani, te nerijetko objavljuje fotke s treninga.

- Poslije teškog radnog dana još teži trening - napisao je u opisu jedne od fotki.

POGLEDAJTE VIDEO: MOJA PRIČA SA SVJETSKIM REKORDEROM U RONJENJU NA DAH

Najčitaniji članci