Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Editu Ptičar ispratile su tisuće: 'Za tebe bi uvijek bilo prerano'

Plač, tuga i jecaji. Od bivše natjecateljice 'Farme' su se s bijelim i crvenim ružama oprostili članovi obitelji, prijatelji i poznanici. Neki su od tuge jedva stajali na nogama

Foto: Pixsell/kolaž

Koga ne bi shrvala ovakva bol, zapitao se svećenik na sprovodu Edite Ptičar, bivše natjecateljice reality showa 'Farma'. Tisuće ljudi u ponedjeljak je na groblju u Kloštar Ivaniću ispratilo Editu koja je tragično preminula u petak ujutro u prometnoj nesreći.

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Plač, tuga i jecaji. Od Ptičar su se s bijelim i crvenim ružama oprostili članovi obitelji, prijatelji i poznanici. Neki su od tuge jedva stajali na nogama. 

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

- Iako je otišla prerano, za Editu bi uvijek bilo rano da nas napusti. Zahvaljujemo dragom Bogu na njezinom životu - rekao je svećenik.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Ožalošćeni kolege iz showa 'Farma' ne mogu se pomiriti s tim da je njihova prijateljica tragično nastradala. 

UŽAS KOD IVANIĆ GRADA Poginula Edita Ptičar iz showa 'Farma', mladić teško ozlijeđen

- Potresen sam i sav nikakav. Uvijek smo se držali skupa i radili zajedno. Ona je bila jedna divna djevojka - rekao je njezin kolega Saša Vujnović (28). Zagrepčanka Anica Orehoci (46) bila je bliska s Editom u realityju. 

Foto: Nova TV

- Kako pamtiti nekoga tko ti je ušao u srce, a nikad izaći neće? Smijala se najiskrenije, plakala je kada nitko nije vidio, bila je ljutiti borac protiv nepravde i veliki zagovornik pravih ljubavi. Odmori se anđele... Ti se ne pamtiš, ti živiš u meni - riječi su koje joj je Anica posvetila.

Naši partneri pišu
Message