Eh, da je više ovakvih gaža: Za Vučića svirali trubači, a brojni folkeri mu pjevali na skupovima | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 14

Eh, da je više ovakvih gaža: Za Vučića svirali trubači, a brojni folkeri mu pjevali na skupovima

Eh, da je više ovakvih gaža: Za Vučića svirali trubači, a brojni folkeri mu pjevali na skupovima
1

Mnogi od poznatih estradnjaka su pjevali na skupovima Aleksandra Vučića i njegove stranke (SNS), a novčane priloge, prema pisanju srbijanskih medija, se kreću od par tisuća pa do čak i desetak tisuća eura

VIDEO

Broj estradnih zvijezda i glazbenika koji sviraju i pjevaju za Vučića je pozamašan. Njegovim govorima i ukusom predsjednika Srbije očigledno su zadivljeni sljedeći glazbenici, koji imaju sluha za njegovu politiku:

POGLEDAJTE VIDEO: Od turbofolka pravi umjetnost

Pokretanje videa...

01:41

Harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš, kao i njegova supruga - čuvena JUL-ovka i nesuđena ministrica kulture za vrijeme Slobodana Miloševića, Zorica Brunclik

Uz njih tu su popularni pjevači Aca Lukas, koji mu je pjevao prošle godine na mitingu, Željko Vasić, Leontina, Zoran Dašić iz grupe "Legende", Snježana Đurišić, Zoran Živanović - grupa "Zana" i Dragan Kojić Keba, inače još uvijek Severinin svekar. 

Mnogi od njih su pjevali na skupovima Aleksandra Vučića i njegove Srpske napredne stranke (SNS), a novčane priloge, prema pisanju srbijanskih medija, se kreću od nekoliko tisuća pa čak i desetak tisuća eura. 

Lista je poprilično dugačka pa su to još i Mina Kostić, Vera Matović, Mari-Mari, Violeta - Viki Miljković, Đorđe David, Merima Njegomir, Cakana i, naravno, kao i uvijek uz vlast Svetlana Ceca Ražnatović, Željko Samardžić, Aleksandar Stanimirović - Amadeus bend, Milan Topalović Topalko, tekstopisac Marina Tucaković, Aleksandar Cvetković - Tropiko band, Srđan Čolić (grupa Mobi Dik), Ilda Šaulić...

Vučić slavio s trubačima, Šešelj na aparatima, radikali nisu ni prošli izborni prag u Srbiji
Vučić slavio s trubačima, Šešelj na aparatima, radikali nisu ni prošli izborni prag u Srbiji

A i Bora Čorba je pjevao na velikom mitingu SNS 2019., ispred Narodne skupštine. Također, pokojni kralj narodne muzike Šaban Šaulić davao je podršku Vučiću te je za njega pjevao na nekim skupovima na prijašnjim izborima. 

Među glumcima koji podržavaju naprednjake, pored Laze Ristovskog, Gorana Sultanovića, Branka Kockice i Svetislava Buleta Goncića, jesu i Tihomir Arsić, Predrag Vuković Peđolino, Lidija Vukićević, Radmila Živković, Rastko Janković, Dejan Lutkić, Slobodan Ćustić...

Vučić nije zaboravio ni podršku pjevačice Nade Topčagić, kojoj su on i zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, prema pisanju srbijanskih medija, pomogli da se riješi duga od 100.000 eura (oko 750.000 kuna). 

Sinoć nakon pobjede na parlamentarnim izborima u stožeru SNS-a orili su se trubači koji su svirali "Hriste bože", a okupljeni su zaigrali i kolo.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu