Obavijesti

Show

Komentari 7

Ekrem ipak ide na 'Farmu' za honorar od 5100 kuna

Ekrem ipak ide na 'Farmu' za honorar od 5100 kuna
4

Kažu da je pjevač tražio 73.000 kuna za tjedan na 'Farmi', no oni su ga glatko odbili. Ekrem Jevrić je poslije prihvatio tjedni honorar od 5100 kuna...

VIDEO

Nemam para, taj You Tube ništa mi nije platio iako je moju pjesmu ‘Kuća, poso’ pogledalo skoro pet milijuna ljudi, rekao je prije dva mjeseca Ekrem Jevrić (48) u rodnoj Crnoj Gori. Pjevač, koji već 20 godina živi u New Yorku, za život zarađuje vozeći taksi, a povremeno radi i na gradilištu. Sam uzdržava suprugu Igbalu te sinove Enisa, Nermina, Hajrudina i Berata. Nedavno su ga producenti srpske inačice reality showa 'Farma' pozvali da se privremeno preseli na seosko imanje u Lisovićima u Bosni i Hercegovini.
- Ponudili su mi 730.000 kuna. Znaju da sam najveća zvijezda na Balkanu zbog koje će svi sjediti ispred televizora i dizati gledanost emisije - hvalio se Ekrem za nedavnog posjeta Sarajevu. Producenti su odmah opovrgnuli njegove tvrdnje. Kažu da je pjevač tražio 73.000 kuna za tjedan na 'Farmi', no oni su ga glatko odbili. Posramljeni Ekrem poslije je prihvatio tjedni honorar od 5100 kuna. Za nagradu od 730.000 kuna borit će se s pjevačicom Gocom Lazarević, voditeljem Zoranom Pejićem i drugim zvijezdama. Ekrem Jevrić dodatni novac mogao bi zaraditi od srpske računalne tvrtke Pakom Computers. Tužit će ih jer su bez dopuštenja koristili naslov njegova hita 'Kuća, poso'.

SNIMA ALBUM I ŽELI SVJETSKU TURNEJU
Ekrem kaže da je presretan jer su o njemu pisale britanske dnevne novine The Independent, a spomenula ga je i televizija BBC. U reklami za modni dvojac Dolce&Gabbana glumio je krojača. Uskoro izdaje album prvijenac i sanja o velikoj turneji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine