Obavijesti

Show

Komentari 1

Ekscentrični glumac penjao se po zgradi i šokirao prolaznike...

Ekscentrični glumac penjao se po zgradi i šokirao prolaznike...
5

Slavni glumac i glazbenik poznat je po svojim neobičnim pothvatima, a dobro je poznat i Hrvatima nakon što je 2019. godine na Obonjanu kraj Šibenika organizirao trodnevni festival za sljedbenike svog kulta

Američki glumac i glazbenik Jared Leto (51) šokirao je prolaznike u Parizu nakon što se počeo penjati po zidu jedne zgrade. Na sebi nije imao nikakvu zaštitnu opremu, a popeo se čak nekoliko metara iznad zemlje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Na prvu mnogi nisu shvatili o komu je riječ, ali kad su vidjeli lice slavnog pjevača grupe '30 Seconds to Mars', snimili su ga i objavili na društvenim mrežama. Video se ubrzo proširio, a brojni su komentirali da ne znaju odakle mu tolika energija.

Glumac Jared Leto otkrio zašto već 17 godina nije zaplakao: 'Od tog trenutka sam kao gušter...'
Glumac Jared Leto otkrio zašto već 17 godina nije zaplakao: 'Od tog trenutka sam kao gušter...'

Brojni su se složili i da Leto radi sve samo da bi se promovirao.

*EXCLUSIVE* Jared Leto spotted climbing a building in Paris

Ipak, Jared se penjanjem bavi već godinama, a jednom prilikom je umalo i poginuo, kada se penjao na stijene u kanjonu Red Rock. Tada mu je život spasilo sigurnosno uže, koje je bilo oštećeno i napuklo na jednom dijelu. Jednom je prilikom Jared progovorio o ovoj, umalo kobnoj nezgodi.

- Ne želim zvučati dramatično, ali ovo je dan kada sam umalo umro. Pogledao sam prema gore i u sekundi se uže se pokidalo na stijeni dok sam se nalazio na visini do gotovo 200 metara. Sjećam se da sam samo gledao u tlo. Bio je to čudan trenutak, nisam se toliko bojao. Adrenalin se javio kasnije, kada sam se vratio na stijenu. Ali uspjeli smo i poživjeli još jedan dan. Na kraju, bilo je zapravo poprilično zabavno, nastavili smo se penjati iste noći - napisao je Jared na društvenim mrežama.

Jared Leto poznat je po svojim neobičnim pothvatima, a dobro je poznat i Hrvatima nakon što je 2019. godine na Obonjanu kraj Šibenika organizirao trodnevni festival za sljedbenike svog kulta. Festival je nazvao 'Echelon', a ulaznice je prodavao po cijeni do 6.000 dolara. Tada je Jared uokolo hodao obučen u bijelo, a prisutni su se mogli družiti s njegovim bendom i slušati njegove 'propovijedi'. Festival se trebao održati i 2022., ali je ipak bio otkazan.