Show

Komentari 9

Ela Jerković kroz godine: Evo kako je prije estetskih zahvata izgledala splitska influencerica

Ela Jerković kroz godine: Evo kako je prije estetskih zahvata izgledala splitska influencerica

Ela je poznata po brojnim estetskim operacijama o kojima otvoreno priča na društvenim mrežama. Do sada se podvrgnula operaciji nosa, povećala je usne i dva puta je povećavala grudi

Splitsku Youtubericu i influencericu Elu Jerković (24) na Instagramu prati više od pola milijuna vjernih pratitelja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U posljednje dvije godine kroz u medijima je, između ostalog poznata kao djevojka 'splitskog Mad Maxa' - Adriana Petričevića koji je poznat po divljim vožnjama po gradu.

Ali poznata je i po brojnim estetskim operacijama o kojima otvoreno priča na društvenim mrežama. Ela se do sada podvrgnula operaciji nosa, povećala je usne i dva puta je povećavala grudi.

Jerković je 2020. godine na  YouTubeu objavila video o operacijama grudi koje je prošla.

U videu, koji traje sat i pol, ispričala da je dva puta operirala grudi u pola godine jer joj prva operacija nije uspjela.

Influencerica je isprva grudi išla povećati u Tursku, a ispričala je da je kirurg imao 'pogled psihopata' i da joj nije iscrtao grudi prije operacije.

Rekla je da ju je liječnik fotografirao dok je ležala u anesteziji, a da su ožiljci novih grudi bili ogromni. Trpjela je i strašne bolove, kaže, a njezina majka je cijelo vrijeme bila s njom.

- Nikad u životu nisam osjećala veću nelagodu i žaljenje. Pitala sam se što mi je ovo trebalo - rekla je tada influencerica koja je nakon lošeg iskustva popravila grudi u Hrvatskoj.

Jerković ne krije i da je velika ljubiteljica raznih filera koji zatežu i pomlađuju kožu.

Iako neke javne osobe pokušavaju na sve načine maknuti stare fotografije koje odaju kako su izgledale prije plastičnih operacija, Ela se ne srami kako je izgledala prije operacija.

Na svojem Instagram profilu je ostavila fotografije iz razdoblja prije zahvata kojima se podvrgnula. 

Influencerica je dijelila i fotografije neposredno nakon operacija. 

Sa pratiteljima često dijeli i uspomene s putovanja po cijelome svijetu. Tako je prije par mjeseci posjetila Tajland gdje je imala priliku družiti se sa slonovima. 

POGLEDAJTE VIDEO: ELA JERKOVIĆ U 24 PITANJA