Obavijesti

Show

Komentari 29

Elizabeta napala Ivana L.: Nisi prvi koji me je odj....

Elizabeta napala Ivana L.: Nisi prvi koji me je odj....
9

Beta je prigovorila Ivanu L. da ju nikad nije dirao sa žarom i ljubavi. Rekla mu je kako je mislila da on nešto osjeća za nju, ali da je to bila tek iluzija

VIDEO

Elizabeta i Ivan L sjedili su u boravku i pričali. Ona mu zamjera stalno češkanje s Ornelom kojoj je rekao da je voli. Ivan se toga uopće ne sjeća jer su te večeri svi previše popili.
- Meni svih 70 dana nisi rekao da me voliš - rekla je Beta dodajući da je od svih ljudi nju on najviše povrijedio kada je vikao na nju.
- Nije ti Ornela kuhala i peglala nego glupa Elizabeta. Mene nikad nisi dodirnuo s toliko žara, odanosti, ljubavi. Nisi ti kriv, nisi ti prvi koji me odj.... - pričala je najstarija stanarka Kuće.
Ivanu je postalo neugodno, a onda ju je uzrujano pitao što hoće od njega. Beta je i dalje ponavljala da je sve očito bila samo njena iluzija te kako se rodila 20 godina prerano.
- Neću ti dati drugu priliku da me povrijediš - zaključila je na kraju razgovora dodajući da je u nekim trenucima više mislila o njemu nego o vlastitoj djeci. Ivan joj je rekao da ju ne doživljava kao ona njega. Ipak, kasnije ju je grlio u dvorištu, a ona je plakala i govorila mu da prekrasno miriši i da jedva čeka otići s njim u hotel.

MARKO NAPAO MRKVU, RINI REKAO DA JE BOLESNA
Catwoman, Batman, Superman, Tarzan, Lara Croft, Beatrix Kiddo...samo su neki od likova koje su stanari glumili na subotnjem partyju. Ivan L nije bio oduševljen Tarzanovim krpicama. Marko je napao Mrkvicu jer se nije napio, a Rini je rekao da je bolesna jer pjeva narodnjak "Bunda od nerca"

VALERIJA ĆE SE SEKSATI JOŠ VIŠE KAD NAPUSTI TAJLAND
Zagorka nije razočarana nominacijama. Kad izađe prvo će se "popeti na breg iza hiže, a onda će se provozati traktorom. Obećala je i da će se seksati još više kada izađe iz Kuće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'