Obavijesti

Show

Komentari 17

Elizabeta s dečkima spava u tangama i seksi spavaćici

Elizabeta s dečkima spava u tangama i seksi spavaćici
5

Krešo se oprao zbog svog rođendana, a Rina je Ivana L. zavodila pjesmom. Saša je zaključio kako je Mrkvica nakon prekida sretan kao malo dijete

VIDEO

Iako se zabrinjavala kakvu je sliku o sebi prikazala javnosti, Elizabeta je zaključila da se više nema čega sramiti.
- Ja se osjećam kao da mi je dvadeset i pet godina, ne mogu si pomoći, moj je ljubavni život u k.... i tako stvari stoje. Nije me briga - rekla je Rini. Riječanka ju je tješila i rekla da je Ivan L. neiživljeni dečko koji psihički ima mnogo više godina od Elizabete. Njih dvije smatraju da je Ivan L. uživao u Betinoj pažnji i naklonosti, a kada mu je pokazala osjećaje, one se ponio kao nespretna kukavica. Po Betinom ponašanju može se zaključiti da voli mlade dečke. Ovog tjedna je osim Ivana L. zavodila Marka i Sašu. S njima je odlazila u krevet u tangama i seksi spavaćici.

KREŠO ODUSTAO OD IZAZOVA
Prvi stanar koji je pobjegao od smrada i odustao od izazova je Krešo. Danas mu je rođendan i želi zasjati na taj dan. Svježina i čistoća su mu nedostajali i već prvi dan je odlučio reći 'zbogom prljavštvini'. No, i dalje mora spavati s prljavim stanarima u istoj sobi. Većina stanara je motivirana novcem i svi su zaključili da deset tisuća kuna nije mala svota novca te da se svašta za to može kupiti.

RINA SANJA DA PERE ZUBE, MRKVICA DA JE HARRY POTTER
Higijena sve više nedostaje stanarima. Rina je sanjala da skrivena od tuđih pogleda pere zube. Mrkvica je sanjao da je Harry Potter. Taj san zgrozio je Rinu, koja ga je povezala s čokoladnim mlijekom na koje on troši većinu svog novca. Zaključila je da je Mrkvica pravi dječarac.
- Tražio si sve, sve sam ti dala, tebi reći 'ne' nikad nisam znala…- zapjevala mu je Rina. Mrkva je ignorirao njeno zavođenje i skrenuo temu na izlazak u petak. Rina misli da je došao red na njega, ali bi joj bilo draže da Sabina ispadne.
- Koja normalna osoba odlazi u Big Brother dva tjedna nakon vjenčanja - rekla je Rina. Kasnije je Beti nagovarala Rinu da ponovno zavede  Mrkvu.
- Ovakva smrdljiva? I najljepša bajka bi se raspala u ovim uvjetima - odustala je Blondi od Betine ideje.
Saša je zaključio kako je Mrkvica sretan zbog prekida:
-Toliko je sretan da se igra u pijesku kao malo dijete - izjavio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...