Obavijesti

Show

Komentari 2

Elizabeth Hurley ne popušta: S ocem bivšeg dečka ponovo vodi borbu oko 250 milijuna dolara

Elizabeth Hurley ne popušta: S ocem bivšeg dečka ponovo vodi borbu oko 250 milijuna dolara
7

Damian Hurley i njegova polusestra Kira trebali su naslijediti novac iz zaklade obitelji Bing, no sud u Los Angelesu je uvažio žalbu njihova djeda Petera Binga i poništio tu odluku no, glumicu to ne zanima...

VIDEO

Popularna glumica Elizabeth Hurley (56) bori se poput 'mame medvjedice koja štiti mladunče' kako bi bila osigurala sinu Damianu (19) dio masovnog obiteljskog nasljedstva, piše Page Six

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

00:07

Naime, Damian i njegova polusestra Kira (23) trebali su naslijediti po 250 milijuna dolara iz zaklade obitelji Bing, no sud u Los Angelesu je uvažio žalbu njihova djeda Petera Binga (90) i poništio tu odluku. 

Lisa Bonder-Kerkorian (55), majka Damianove polusestre Kire, koja je također ostala bez nasljedstva, podržala je borbenu Hurley u intervjuu za londonski Sunday Time.

Naime, i Lisa i Elizabeth su dobile sina i kći s američkim biznismenom Steveom Bingom. Nakon njegove smrti, otac Peter Bing, naslijedio je bogatstvo od dvije milijarde dolara no, on ga ne želi podijeliti sa sinovom djecom zbog toga što su rođena u izvanbračnim zajednicama. 

- Rekao je da su rođena izvan braka i da se ne računaju, a ja sam ga upitala živimo li u kamenom dobu još uvijek?' - rekla je Bonder-Kerkorian. 

Razočarane majke udružile su snage još u 2019. godini i otišle na sud sa Steveom kako bi bile sigurne da njihova djeca dobiju zasluženi dio bogatstva koji njihov otac ima. Tada su pobijedile na sudu i Steve je trebao počeo graditi odnos s djecom, nažalost u 2020. godini je preminuo. 

Djed Peter odlučio je nakon smrti sina ponovo zakomplicirati život unucima. 

- Stephen je zasigurno umro misleći da će njegova djeca biti zbrinuta no, to se sada preokrenulo. Znam da bi bio tužan kada bi saznao - rekla je jednom prilikom glumica Hurley. 

Isključivanje iz nasljedstva pogodilo je i Kiru Bonder, kći Stevea i Lise Bonderali ne zbog novca. 

- Ovdje se radilo o tome da djeca upoznaju svog oca i djeda te da budu dobrodošli u obitelj koja ih je napustila - rekla je razočarana majka Lisa. 

Liz Hurley (55) pozirala potpuno gola na sijenu pa demantirala snimanje realityja: 'Gluposti...'
Liz Hurley (55) pozirala potpuno gola na sijenu pa demantirala snimanje realityja: 'Gluposti...'

Podsjetimo, američki biznismen i filmski producent Steve Bing tragično je preminuo u 56. godini. U vrijeme izolacije zbog pandemije korona virusa Bing se nije osjećao dobro, a od ranije se borio s depresijom. 

Bingova cijela obitelj svojedobno se pojavila na Forbesovoj listi u prvih 400 najbogatijih Amerikanaca, a u trenutku Steveove smrti, njegova vrijednost imovine procijenjena je na 590 milijuna dolara. Uz posao s nekretninama bavio se i filmskom produkcijom, a u središte pozornosti je došao nakon što je započeo vezu s glumicom i manekenkom Hurley.

- Ovo je užasan završetak. Naše zajedničko vrijeme bilo je sretno i objavljujem ove fotografije jer su to, iako smo prošli kroz neka teška vremena, važna i divna sjećanja na dragog i dobrog čovjeka. U prošloj godini ponovno smo se zbližili - napisala je Hurley nakon njegove smrti u objavi na Instagramu te dodala kako je beskrajno tužna te da se sa Steveom posljednji put čula za sinov 18. rođendan. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...

Australski predstavnici zabavili publiku s 'One Milkali': Pjevač na pozornicu izašao u haljini
PRATITE UŽIVO

Australski predstavnici zabavili publiku s 'One Milkali': Pjevač na pozornicu izašao u haljini

U prvom polufinalu će se za prolazak u finale boriti 15 izvođača, od kojih će 10 ide dalje. Osim njih će nastupati i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Euforija u Malmöu!  Obožavatelji stigli pred Arenu, a Lasagna ima čak 35 posto šanse za pobjedu
PRATITE UŽIVO

Euforija u Malmöu! Obožavatelji stigli pred Arenu, a Lasagna ima čak 35 posto šanse za pobjedu

Večeras je prva polufinalna večer Eurosonga na kojoj će nastupiti i naš predstavnik Baby Lasagna