Show

Komentari 58

Ella pokazala raskošne ukrase za kćerin rođendan: 'S djecom je animatorica, a mi pijuckamo!'

Ella pokazala raskošne ukrase za kćerin rođendan: 'S djecom je animatorica, a mi pijuckamo!'

Influencerica je na društvenim mrežama podijelila fotke brojnih dekoracija i poslastica koje nabavila je za četvrti rođendan starije kćeri. Ispričala je da su odrasli u miru uživali u piću, dok je animatorica zabavljala djecu

Ella Dvornik (30) je na društvenim mrežama objavila niz fotografija i videa s proslave četvrtog rođendana svoje starije kćeri Balie. Ispričala je da je Balie slavila rođendan tri dana, te pokazala kakva joj je sve iznenađenja priredila.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Danas je mala proslava za Balie, ali i za mamu koja ju je rodila - napisala je, te dodala kako odrasli 'pijuckaju', a djeca se vani igraju s animatoricom. 

- Drugi dan od tri. Jučer smo samo mi dali poklone i imali obiteljski dan za njen rođendan. Danas smo pozvali prijatelje da imamo neki poseban trenutak. Došli su i neki ljudi koje nisam vidjela godinama. Zaista je bio poseban dan, ne samo za Balie nego i za nas - napisala je Ella ispod objave.

- Ovo je bio stvarno dobar rođendan, ne samo za Balie u njenoj novoj kući, novom gradu, županiji, sa novim prijateljima, nego i nama s našim novim i starim prijateljima s kojima smo proveli 6 sati u miru - napisala je, te dodala da su joj animatorice bile velika pomoć jer su se djeca zabavila 'do besvijesti', a nije ih ni vidjela.

 

Najčitaniji članci