Show

Komentari 40

Ella Dvornik promijenila imidž, pratitelji je hvale: 'Izgledaš kao druga žena, najbolje do sada!'

Ella Dvornik promijenila imidž, pratitelji je hvale: 'Izgledaš kao druga žena, najbolje do sada!'

- Došla sam u Zagreb samo na jedan dan da se počastim frizurom prije velikog snimanja! E to je volja! Baš se dobro osjećam kao plavuša - napisala je influencerica u opisu fotografije na svom Instagram profilu

Influencerica Ella Dvornik (30) nerijetko eksperimentira sa svojim izgledom. Gotovo da ne postoji boja i dužina kose koju nije isprobala a nakon crne i crvene boje na red je došla plava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ella je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija na kojima pozira sa svježe isfeniranom, valovitom kosom svijetloplave boje, u plavoj košulji i s velikim sunčanim naočalama.

- Došla sam u Zagreb samo na jedan dan da se počastim frizurom prije velikog snimanja! E to je volja! Baš se dobro osjećam kao plavuša, ovaj put sam dodala još svijetlih pramenova da dodatno naglasim one koju su posvijetlili na suncu dok trčim za curama! Kosa mi je već slala SOS signale da treba njegu jer ju najčešće držim zavezanu i ne posvećujem joj puno pažnje - napisala je Ella u opisu fotke.

Na objavi je ubrzo skupila više od 50 tisuća lajkova a komplimenti za Ellin novi izgled samo su se nizali. Mnogi su se složili kako je ovo najbolja Ellina promjena dosad.

- Nisam te odmah prepoznala, prekrasna si - komentirala je jedna pratiteljica.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD!?':