Obavijesti

Show

Komentari 22

Ella progovorila o poremećaju u prehrani: Sad imam tijelo koje želim, a 10 godina sam se borila

Ella progovorila o poremećaju u prehrani: Sad imam tijelo koje želim, a 10 godina sam se borila
4

Ella Dvornik na Instagramu je objavila video u kojem je progovorila o poremećaju u prehrani s kojim se borila u tinejdžerskim danima i tako najavila nadolazeći video na YouTubeu

Influencerica i blogerica Ella Dvornik (31) vrlo često voli svoje pratitelje na društvenim mrežama upoznati sa svim aspektima svog života, uključujući i detaljima privatnog.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Ella Dvornik seli u Istru 01:33

Ella je do sada otvoreno govorila o svojim nesavršenostima na tijelu, roditeljskim problemima, estetskim zahvatima i mnogim drugim problemima o kojima većina ljudi izbjegava pričati.

Na svom Instagram profilu podijelila je kratak video u kojem se osvrnula na poremećaje u prehrani kada je bila mlađa, ali i kako je to uspjela pobijediti.

Danijela Dvornik pohvalila se zategnutom guzom iz teretane: 'Čašu ću na njoj uskoro držati'
Danijela Dvornik pohvalila se zategnutom guzom iz teretane: 'Čašu ću na njoj uskoro držati'

- Kao tinejdžerica sam se izgladnjivala da dobijem tijelo koje želim - započela je video i pokazala fotografiju kako je tada izgledala.

- Ali, onda sam počela jesti da dobijem tijelo koje želim. I jesam, dobila sam ga - pisalo je u nastavku videa i pokazala fotografije sadašnjeg izgleda.

Nadodala je kako će uskoro detaljniji video na YouTubeu na vrlo bitnu temu.

- Poremećaji u prehrani vs. balans i zrelost. Hvala svima na pitanjima koje ste stavili na story. Pogotovo jer sam se desetljeće borila s poremećajem u prehrani i mislim da je bitno da prođemo kroz razlike - napisala je u opis videa.

Prisjetimo se, Ella sa suprugom Charlesom Pearceom (44) ima dvije djevojčice, Balie Dee (4) i Lumi Wren (2). Nakon oba poroda posvetila vježbanju i zdravoj prehrani te svoju transformaciju rado pokazuje na društvenim mrežama.