Show

Komentari 1

Ellie je uzela muževo prezime: 'Briga te što piše na papirima'

Ellie je uzela muževo prezime: 'Briga te što piše na papirima'

Ellie je promijenila tri haljine tijekom vjenčanja. Na obredu je nosila vjenčanicu koju je dizajnirala Tamara Ralph. Kasnije se preodjenula u Ralph&Russo top i dužu suknju, a onda i u Balmain kreaciju

Američka pjevačica Katy Perry (34) na društvenim mrežama podijelila je fotografiju s britanskom pjevačicom Ellie Goulding (32), koja se vjenčala krajem kolovoza za trgovca umjetninama Caspara Joplinga (27). Djevojke se grle i smiju, a Ellie blista u vjenčanici. Osim što se Katy pohvalila kako su odlične prijateljice, otkrila je i pravo ime britanske pjevačice.

- Ljubav ti baš paše Elena Jopling - napisala je. 

Fanovi su bili u čudu jer nisu računali na to da će slavna glazbenica uzeti samo suprugovo prezime već ako ga i uzme, dodat će ga uz djevojačko. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Možda je ovo dokaz prave ljubavi. Poznata već je, briga te što piše na papirima, ljubav je najbitnija - pohvalili su je. 

Katy i njen zaručnik Orlando Boom (42) bili su jedni od najvećih 'faca' na vjenčanju u gotičkoj katedrali York Minster u Engleskoj. 

Pozvane su bile i princeze Beatrice (31) i Eugenie (29) i njihova majka Sarah Ferguson () te James Blunt (45) i Sienna Miller (37).

Ellie je promijenila tri haljine tijekom dana. Na obredu vjenčanja nosila je vjenčanicu koju je dizajnirala Tamara Ralph, kreatorica koju vole Angelina Jolie (44) i vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (38). Kasnije se preodjenula u Ralph&Russo top i dužu suknju, a onda i u Balmain kreaciju. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZEZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Najčitaniji članci