Show

Komentari 1

Elon Musk i James Franco ipak neće svjedočiti u korist Amber na suđenju s glumcem Deppom

Elon Musk i James Franco ipak neće svjedočiti u korist Amber na suđenju s glumcem Deppom

Ranije ovog tjedna, Johnnyjev bivši agent Christian Carino rekao je da je glumica provela vrijeme s Muskom dok je 2016. pokušavala obnoviti svoju vezu s Deppom

Milijarder Elon Musk (50) i glumac James Franco (44) navodno neće svjedočiti kao svjedoci obrane Amber Heard (36) tijekom njenog suđenja za klevetu protiv bivšeg supruga Johnnyja Deppa (58).

POGLEDAJTE VIDEO:

Amberin odvjetnički tim imenovao ih je na popisu potencijalnih svjedoka, ali izvori kažu da se ne očekuje da će svjedočiti, piše Mirror. Nije naveden razlog za skidanje s popisa svjedoka.

Glumica je počela izlaziti s Elonom otprilike u vrijeme njenog javnog rastanka od Johnnyja 2016. godine, a s Francom je dugogodišnja prijateljica. Međutim, Depp je optužio svoju bivšu suprugu Amber da je imala aferu s Francom.

BAFTA Los Angeles Tea Party 2018

Ranije ovog tjedna, Johnnyjev bivši agent Christian Carino rekao je da je glumica provela vrijeme s Muskom dok je pokušavala obnoviti svoju vezu s Deppom 2016.

Johnny Depp defamation case against ex-wife Amber Heard, in Fairfax

Glasine o Amberinom odnosu s Muskom potaknute su nakon svjedočenja na sudu u kojem je otkriveno da je Elon platio gotovo polovicu Amberine donacije od skoro 10 milijuna kuna Američkoj uniji za građanske slobode (ACLU).

Nakon što joj je u brakorazvodnoj parnici isplaćeno 50 milijuna kuna kada se rastala od Johnnyja prije šest godina, Amber se u izjavi za javnost obvezala dati polovicu svoje višemilijunske nagodbe za razvod u dobrotvorne svrhe.

ZA PLAKATI OD SMIJEHA: NOVI SKEČ-SERIJAL

Najčitaniji članci