Obavijesti

Show

Komentari 89

Elton John (65) i David (50) će uskoro dobiti još jedno dijete

Elton John (65) i David (50)  će uskoro dobiti još jedno dijete
5

Drugo dijete para rodit će ista surogat majka koja im je na Božić 2010. rodila sina Zacharyja. Glazbenik i producent njezin identitet ne planiraju nikada otkriti javnosti

VIDEO

Eltonu Johnu (65) i njegovom suprugu Davidu Furnishu (50) prije gotovo dvije godine surogat majka je rodila sina Zacharyja. Prema pisanju britanskih medija, glazbeniku i filmskom producentu ista žena sljedeće će godine roditi još jedno dijete.

- Elton i David je vole poput sestre i osjećaju se njezinim dužnicima za cijeli život. Naravno da su je dobro nagradili, no njezin identitet nikada neće biti otkriven - otkrio je izvor.

Elton je nedavno izjavio da bi volio da njegov 23-mjesečni sinčić dobije sestru ili brata.

- Definitivno ćemo imati još jedno dijete. Ne želim da Zachary bude jedinac - rekao je glazbenik u kolovozu.

Dodao je kako je svjestan da će malenom Zacharyju biti teško odrastati, ne samo zbog njegove slave, već zbog odrastanja u nekonvencionalnoj obitelji bez majke.

- Biti dijete slavne osobe je poput ogromne kugle i lanca oko gležnjeva. To će biti vrlo teško. U školi će mu druga djeca reći: 'Ti nemaš mamu'. I dalje postoji homofobija i postojat će sve dok nova generacija roditelja to ne usadi u svoju djecu - zaključio je Elton.

Furnish i on su pomiješali spermu i ne znaju tko je dječaku biološki otac.

- On je naše dijete, bitno je jedino da je zdrav, sretan i voljen - rekao je jednom Furnish koji je u u dokumentima o rođenju naveden kao majka dječaka, a Elton kao otac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin