Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
17 komentara

Elton John: Mama, ne brini, ja sam odabrao glazbu za sprovod

Glazbenik se s majkom pomirio samo nekoliko mjeseci prije njezine smrti u prosincu. Elton i Sheila su godinama bili posvađani zbog čega mu je, kako tvrdi, danas neizmjerno žao

Foto: Instagram
17 komentara

Glazbenik Elton John (70) jutros je bio u obiteljskoj kapelici na privatnom sprovodu svoje majke Sheile Farebrother koja je početkom prosinca preminula u 93. godini u Velikoj Britaniji. 

- Majko, hvala ti što si me donijela na svijet. Sprovod je prošao savršeno. Danas je bila obitelj, a sutra će se od tebe oprostiti prijatelji. Ne brini, ja sam odabrao glazbu - rekao je ganuti Elton. S majkom se pomirio samo nekoliko mjeseci prije njezine smrti. Godinama su bili posvađani zbog čega mu je, kako tvrdi, danas neizmjerno žao. 

Glazbenik se 'razišao' s majkom 2008. jer ona nije željela prekinuti kontakt s njegovim bivšim menadžerom Johnom Reidom i osobnim asistentom Bobom Halleyem. 

Pixsell REKAO JE SVOJE Elton John: Sinovima ću ostaviti pet posto bogatstva

- Rekao mi je da me mrzi i zalupio slušalicu. Meni, svojoj majci - govorila je tada šokirana Sheila. Glazbenik majci navodno nije dopustio niti da viđa njegove sinove Zacharyja (7) i Elijaha (4), ali joj je ipak financijski pomagao. Pomirili su se prošle godine kad joj poslao buket orhideja za rođendan. 

Elton je već 27 godina u vezi s filmašem Davidom Furnishem (55). 

- David je divan otac. Ne smeta mu što je na drugome mjestu, iza naše djece. Imam obitelj kakvu samo mogu poželjeti - rekao je John. Sinove im je rodila surogat majka, a u rodnom listu Elton je upisan kao otac, a David kao majka.

Tema: Muzika

Message