Obavijesti

Show

Komentari 25

Enis zezao Borisa da je Pinčić, a Doris rekla da su katastrofa par

Enis zezao Borisa da je Pinčić, a Doris rekla da su katastrofa par
18

Ratka i Gordon biraju smještaj za zadnji ciklus. Nikolana se vraća u Server sobu, a Marijeta i Balcano u kampicu. Balcano smatra da bi bilo ljudski da su i Ratka i Gordon bili malo u kampici

VIDEO

Kandidati obavljaju jutarnje rituale i mogu biti ponosni što su na pragu finalnog ciklusa u zabavnoj emisiji 'Superpar'. Ali jedan par neće to doživjeti.

POGLEDAJTE VIDEO: Dolores i Anton oduševljavaju u showu

Pokretanje videa...

Superpar: Dolores i Anton je spojila joga 01:12

I dok Ratka i Gordon smatraju da su zasluženo tu gdje jesu, Daliborka i Matej su zabrinuti, a Nikolana je već odlučila:

- Ako Daliborka i Matej budu u eliminacijama s Marijetom i Balcanom, dat ću narukvicu Balcanu i Marijeti.

Super Par sezona 2

No najmlađi par smatra kako to nije fer: 'Nama je najpotrebniji taj novac jer je nama najteže od svih.'

Za doručkom su bili Nikolana i Marko te Ratka i Gordon. 'Gordon i ja želimo ostaviti u finalu jači par, a ne slabiji', rekla je Ratka, no Nikolana se ne slaže s tim. Balcano i Matej sjedili su vani i Matej mu je rekao kako može računati na njegov glas, no Balcano misli:

- Ne mogu računati na njegov glas. Trudio se biti uvjerljiv, ali ništa od toga - smatra. Mateju je iskreno rekao kako mu ne može obećati da će mu dati glas jer ne želi obećati nešto što se može promijeniti. 

Pred natjecateljima je bio još jedan kviz u kojem su odgovarali na pitanja iz kulture, filma, sporta, umjetnosti, zemljopisa, glazbe… Trebali su odgovoriti na 20 pitanja u šest minuta, a pomagale su im slike kao asocijacija na odgovor. Uz to, bili su okačeni i podignuti te su se lagano spuštali u terarij u kojem su ih čekale - zmije! 'Bez brige, nisu opasne, ne grizu - dave', objasnio je Enis.

Super Par sezona 2

Prvi su na redu bili Nikolana i Marko te Ratka i Gordon. Strani akcijski film 'Brzi i žestoki' pogodile su Nikolana i Ratka, kao i grad - Pariz. Poslovicu - tko pod drugim jamu kopa sam u nju upada pogodila je Ratka, a Nikolana i Marko pogodili su bend Kiss. Dječju pjesmicu nijedan par nije pogodio, ali zato jesu film 'Policijska akademija', kao i 'Planet majmuna.' Poslovicu - poklonjenom konju se ne gleda u zube, pogodila su oba para, kao i najpoznatiji ljubavni par - Romea i Juliju.

Super Par sezona 2

Filmski klasik 'Zameo ih vjetar' odmah su pogodili, no pojam 'zlatni pir' rekli su samo Nikolana i Marko. Sport polo Nikolana i Marko pogodili su bez problema, kao i film 'Gospodar prstenova'. Jelo sarmu pogodili su Ratka i Gordon, kao i pjevače - Olivera i Severinu. Državu Vijetnam Ratka i Gordon nisu isprve pogodili, no Marko je. Poznati hrvatski trajekt Petar Hektorović pogodio je Marko, a Nikolana poslovicu - bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Hrvatski bend Parni valjak - pogodili su oba para.

Super Par sezona 2

Enis se vraćao na pitanja koja nisu znali, tako su Ratka i Gordon pogodili pojam 'zlatni pir', nisu znali trajekt, ali imali su 19 odgovora! Nikolana i Marko nisu pogodili samo dječju pjesmicu 'Ringe ringe raja'.

- Zadatak mi se ne sviđa zato što je znanje u pitanju, poslovice koje sam prvi put u životu čula - rekla je Daliborka, a i ostalima nisu bile lake. 'Bolje novac u ruci nego golub na grani', samo je jedna od kombinacija koju je govorio Anton, a i Daliborki nije išlo: 'Bolje golub na ruci nego grana.' Nijedan par nije pogodio poslovicu, a Anton je zaključio:

Super Par sezona 2

- Bojim se da će nas vrabac koštati nominacije. 

Daliborka i Matej imali su 18 točnih odgovora, Marijeta i Balcano 20, a Anton i Dolores 19.

Kad je došao Enis, otkrio im je kako su Marijeta i Balcano odgovorili na 20 pitanja čak tri minute i 29 sekundi prije isteka vremena i dobili 5000 kuna.

Super Par sezona 2

- Došli su do finala iako nisu bili jedan dobar dio s nama u kući - komentirala je Dolores, a njezin partner i ona su superpar ovog ciklusa i moći će odabrati između dvije kuverte koje su ostale - mogli su birati par ostaje u kući ili poništiti nečiji glas. Parovi koji imaju najmanje novca idu u eliminaciju, a to su Daliborka i Matej te Ratka i Gordon. 

I dok su Daliborka i Matej kukali nad vlastitom sudbinom, Dolores i Anton razgovarali su o Ratki i Gordonu - Anton smatra da je idealan trenutak da ih izbace, a Dolores se ne slaže s njim. 'To što jede meso ne znači da nije čovjek', branila je Dolores Gordona, koji je govorio Ratki: 'Do danas dopodne svi su izjavljivali kako smo ti i ja superpar, da smo najbolji… sad ćemo vidjeti.'

Dolores i Anton odabrali su kuvertu i otišli razgovarati s nominiranima kako bi donijeli ispravnu odluku. 'Pustit ćemo vama da vi odigrate kako mislite da trebate igrati. Probajte odigrati pošteno, to je sve što ćemo vam reći', rekli su Slavonci, a Dolores se naposljetku rasplakala zato što nije znala da će joj tako biti teško. 'Ne volim upravljati tuđom sudbinom', komentirala je. 

Nikolana i Marko narukvicu su dali Ratki i Gordonu, Marijeta i Balcano također, a Dolores i Anton objasnili su kako su Ratka i Gordon već sad superpar, a Daliborka i Matej to tek moraju postati pa su njima dali narukvicu. Dolores i Anton izvukli su kuvertu koja poništava jedan glas, a Anton je odlučio da će se poništiti Balcanov glas. Nominirani parovi u jednom su trenutku bili izjednačeni - u tom slučaju odlučuje novac, a kako Ratka i Gordon imaju više u banci, mladi par napušta kuću!

Ratka i Gordon biraju smještaj za zadnji ciklus - Nikolana se vraća u Server sobu, a Marijeta i Balcano u kampicu. Balcano smatra da bi bilo ljudski da su i Ratka i Gordon bili malo u kampici. Nikolana je plakala, a kad ju je Enis pitalo je li to zbog sobe ili zato što Ratka i Gordon ostaju, rekla je: 'Plačem zbog svega toga i zato što sam vidjela da Dolores i Anton idu samo prema novcu.' 

Enis im je potom najavio da im dolaze sada bivši supružnici Doris Pinčić i Boris Rogoznica. Bešlagić se našalio kako ulazi 'Boris Pinčić Rogoznica', a Doris je komentirala kako je u prošloj sezoni show bio gledan pa su oni odlučili malo doći i vidjeti kako će se snaći.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DORIS:

- Ako ste mislili da ste katastrofa od para, onda niste vidjeli nas - rekla je Doris. Ratka je objašnjavala Nikolani kako je sve pogrešno shvatila.

Tenzije rastu, svi su umorni: 'Dosta mi je kvocanja svaki dan'
Tenzije rastu, svi su umorni: 'Dosta mi je kvocanja svaki dan'

- Daliborki i Mateju dao je narukvicu kao podršku, a priču s kuvertom izveo je tako da mi ostanemo u kući - objasnila je Ratka Antonov potez. Marka je zanimalo koga bi Anton spasio da je mogao, a on je rekao Daliborku i Mateja.

- Meni je ovo bilo rješavanje konkurencije - rekao mu je Marko. Daliborka i Matej zaključili su kako su puno naučili sudjelujući u showu, a potom su se pozdravili sa svima i napustili 'Superpar'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele
VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru