Obavijesti

Show

Komentari 3

Tenzije rastu, svi su umorni: 'Dosta mi je kvocanja svaki dan'

Tenzije rastu, svi su umorni: 'Dosta mi je kvocanja svaki dan'
10

U večerašnjoj epizodi nitko nije napustio kuću, ali će zato sutra. S obzirom da su parovi došli tik do kraja, ove im eliminacije posebno teško padaju jer moraju otići netom prije finalnog ciklusa i izgubiti priliku za pobjedu

VIDEO

Kiša pada, a kući se parovi bude i misle na izazov. Naime, u današnjoj epizodi 'Superpara' dečki će još jednom pokazati koliko su snalažljivi. 'Moraš vrhunski odraditi zadatak', rekla je Daliborka suprugu, a Marijeta i Balcano razgovarali su kako bi baš s njima bilo dobro biti u eliminacijama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Anton i Dolores oduševljavaju u showu 

Pokretanje videa...

Superpar: Dolores i Anton je spojila joga 01:12

I dok su Nikolana i Marko razgovarali o nadimcima, Dolores se gatanje toliko svidjelo da je odlučila i sama probati. Naravno, na Antonu.

- Imaš žensku energiju koja je danas jako prisutna - govorila mu je njegova draga, a Anton se nada da će mu u današnjem izazovu biti potrebna takva energija.

U dnevnom boravku Nikolana, Marijeta i Ratka zaključile su da su muškarci - i u kući i inače u životu, veće babe nego žene.

- Dosta mi je svakodnevnog kvocanja - govorio je Gordon dok je pio kavu s Balcanom i Markom. 'Kad ogovaraju, muški su manje okrutni od žena', govorila je Ratka. 'Kaže da ja puno pričam, a on kad krene… monolog pa recitacija, nema kraja', nabrajala je Ratka. 

Došao je Enis i dame su otišle na klađenje. Objasnio im je da će cijeli zadatak znati samo one dok će njihovi partneri znati samo dio. Igra je imala tri faze - u prvoj fazi se odvijalo čitanje s usana; partner ih ne čuje, a one su im prenosile jednu rečenicu. U drugoj fazi dogodio se kao neki tehnički problem, snimanje se zaustavilo, a dame su pet minuta sjedile sa svojim partnerima.

Tad su morale čuti tri rečenice - da ih voli, da kaže 'prestani' i 'kupit ću ti'. U trećoj fazi muškima su se pustile tri situacije iz showa, koje prikazuju odnos njega i njegove partnerice - snimka bude zaustavljena, a on mora nastaviti rečenicu. Ukupno se moglo skupiti 11 bodova, a da bi ga prošli zadatak, treba im sedam. 

Daliborka je na svog supruga Mateja uložila 1500 kuna jer joj se čini težak zadatak, Dolores se odlučila za 2000 kuna, Marijeta za samo 700 kuna, Nikolana je uložila 1500 kuna, a i Ratka je bila oprezna pa je uložila 2000 kuna. 

Nikolana i Marko započeli su izazov. Marko je pogodio rečenice: 'Volim te, ljubavi', „Izmasiraj mi noge', 'Daj mi pusu', 'Ideš mi na živce' i 'Boli me glava'. Uslijedio je dio zadatka za koji muškarci ne znaju i Nikolana je uspjela od supruga dobiti sve tražene izraze: kupit ću ti, volim te i prestani. Treći dio zadatka bile su snimke na kojima Nikolana priča, a Marko je trebao završiti rečenicu, no nije pogodio nijedan video. Naposljetku su skupili osam bodova i prošli zadatak.

Uslijedili su Marijeta i Balcano, Daliborka i Matej te Ratka i Gordon i premda su se mučili s nekim rečenicama - svi su uspješno prošli zadatak!

- Ti nikad ne voliš; ni kad gubiš, ni kad dobiješ ako je malo… Kako tebe zadovoljiti? - zanimalo je Daliborku zato što se Matej žalio što je uložila malo novca. Posljednji par u izazovu, Dolores i Anton, također su bili uspješni, no Anton nije baš bio zadovoljan što je Dolores stavila 2000 kuna iako su se dogovorili da treba uložiti 4000 kuna. 

Kad je došao Enis, čestitao im je što su svi prošli zadatak, a u opasnoj su zoni Marijeta i Balcano.

- Sutra je prilika da se situacija okrene i da neki drugi ljudi završe u našoj koži - optimističan je Balcano, koji je nedugo potom dobio ideju za natjecanje u kojem svaki par treba izvesti pjesmu. Ideja se svima svidjela, osim Gordonu. 'Daj je podrži, žena hoće pjevati, zabavljati se, plesati…', rekao je Anton, no Gordon nije želio sudjelovati dok su se ostali odmah bacili na pripreme. Ipak, odlučio je sudjelovati zbog žene uz objašnjenje: 'Čisti fikus. Znači, sjedim i fokusiram se na nešto sa strane.' 

Astrolog u Superparu: Dolores i Antun dobit će dijete, stiže kći
Astrolog u Superparu: Dolores i Antun dobit će dijete, stiže kći

No nije samo Gordon bio neraspoložen, Marko se naljutio na suprugu zbog upaljača i odlučio je da sad neće pjevati.

- U ovom slučaju Nikolana je bila pametnija pa se povukla u kampicu da se ohladimo i ona i ja - rekao je Marko. Ratka ju je pokušala oraspoložiti, ali nije uspjela.

- Svi smo pod pritiskom, svi smo napeti, svi smo već umorni i normalno je da pucamo po šavovima - komentirala je Ratka.

Da bi se zaboravile trzavice, Marijeta i Balcano odlučili su prvi zapjevati Škorinu 'Tajnu najveću' dok su se u kampici mirili Nikolana i Marko. U kući su u to vrijeme pjevali Dolores i Anton, a odabrali su Rundekovu 'Apokalipso'. Ratka je sama otpjevala pjesmu Josipe Lisac 'Gdje Dunav ljubi nebo', no Gordon nije bio impresioniran nijednom izvedbom.

Doris i Boris ulaze u 'Superpar' za finalni tjedan: Stižemo vam!
Doris i Boris ulaze u 'Superpar' za finalni tjedan: Stižemo vam!

- Zamišljao sam da sam u šumi na čeki sjedim, priroda, ptice cvrkuću, mir, tišina, nigdje nikog nema…, a ne graja oko mene i neugodni pjevači za uho - komentirao je Gordon, a ostali natjecatelji odlučili su da će sutra Ratku zvati - kraljica kuće!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin