Show

Komentari 7

Erna iz 'Braka na prvu' ignorira kritičare s društvenih mreža: 'Kupi si bonton, brzo će Božić...'

Erna iz 'Braka na prvu' ignorira kritičare s društvenih mreža:  'Kupi si bonton, brzo će Božić...'

Na fotkama Erna pozira s odmora u Nizozemskoj, a čini se da joj neki pratitelji nisu zaboravili nastup u sociološkom eksperimentu u kojem je bila spojena s Edinom

Iskompleksirana seljanko, napisala je ogorčena pratiteljica na društvenim mrežama natjecateljici druge sezone 'Braka na prvu'  Erni Hrnjić

POGLEDAJTE VIDEO:

Na fotkama Erna pozira s odmora u Nizozemskoj, a čini se da joj neki pratitelji nisu zaboravili nastup u sociološkom eksperimentu u kojem je bila spojena s Edinom, a na kraju je pred ostalim kandidatima otkrila da su on i Sanela zaljubljeni.

- Jadnica si koja komentira da bi svoje frustracije izliječila, žalim te. Ženska ljubomora doseže nebeske visine - stala je u njenu obranu druga pratiteljica.

Erna na provokacije nije reagirala, samo je s dva emotikona srca podržala djevojku koja ju je branila.

- Zlato brzo je Božić, počasti se kao dama kupi si Bonton i ostale operacije - zaključila je djevojka koja je stala u obranu. 

Inače, Erna je tijekom nastupa u 'Braku na prvu' često nervirala gledatelje, a mnogi su joj zamjerili ponašanje prema Edinu.

- Došla je napraviti reklamu. Tko se želi još udati s 25 kada su ti u glavi samo tetovaže, izgled i Njemačka - pisali su tada.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA EPIZODA SERIJALA 'TKO JE KRIV?'

Najčitaniji članci