Obavijesti

Show

Komentari 89

Estradni menadžer: 'Šverko je diva, a Tomčić nije ni divica...'

Estradni menadžer: 'Šverko je diva, a Tomčić nije ni divica...'
11

Splitski menadžer Bubalo posljednjih se godina osvrnuo na mnoge domaće zvijezde, između kojih, na Lidiju Bačić, Let 3, Jelenu Rozgu, Mišu Kovača. Na 'žulj' mu je posebno stala Nina Badrić...

VIDEO

Splitski menadžer Ivan Bubalo, koji je godinama radio s brojnim domaćim glazbenicima, na svojoj je društvenoj mreži rekao što misli o sutrašnjem humanitarnom koncertu 'Zagrebačke filharmonije i četiri dive' - Radojki Šverko (70), Mariji Husar Rimac (43), Ivani Husar Mlinac (41) i Martini Tomčić (43) koje će zapjevati u Lisinskom. 

- Hvale vrijedna gesta i namjena. Ali da su Ivana Husar, Marija Husar i Martina Tomčić dive? E Boga mi nisu. Ni divice. E da, Radojka Šverko je DIVA - komentirao je Bubalo. Njegovi prijatelji složili su se da je odredio 'točnu dijagnozu'. Inače mezzosopranistica Tomčić je ovih dana često 'na tapeti' gledateljstva kao najstroža članica žirija u showu 'Supertalent'. 

radojka_sverko

Estradni menadžer posljednjih se godina osvrnuo na mnoge domaće zvijezde, između kojih, na Lidiju Bačić, Let 3, Jelenu Rozgu, Mišu Kovača. Na 'žulj' mu je posebno stala Nina Badrić (46). Prošle je godine objasnio zbog čega Ninu ne stavlja u kategoriju zvijezda, a razlog je to što ona, kako kaže, nikada nije imala veliki koncert u Splitu.

Story

- Split ima jednu dvoranu od 1500 mjesta, drugu od 5000 i treću od 10.000 mjesta. Nije imala koncert jer ne bi napunila ni pola najmanje dvorane - komentirao je Bubalo. Smatra kako Nina u Splitu pjeva na otvaranju robnih kuća i na manjim događanjima, ali da nije imala vlastiti koncert.

- Razlog tome? Nina je prva po vrćenju na radio postajama jer je kao urbana. Nema dana da je nema. Ono što znam je mjerilo, publika - napisao je menadžer. Prema njemu, Badrić bi Arenu mogla napuniti ako joj pjesme napišu Gibonni, Ninčević, Tutić, Dujmić, Houra, Hus ili Rus.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin