Show

Komentari 8

Euforija na Zrću zbog festivala, u subotu stižu Rasta, Senidah...

Euforija na Zrću zbog festivala, u subotu stižu Rasta, Senidah...

U nedjelju, 24. srpnja je zadnji dan festivala, a najjači party ove sezone zatvaraju: Cvija, Kukus, Grše, Gazda Paja, Fox i Connect. Osim njih gosti iznenađenja bit će 15 finalista IDJ Showa

U petak je započeo prvi Open Air festival na Zrću! 100% Gang, a otvorili su ga Jala Brat i Buba Corelli, Coby, Inas, Nikolija, Elena Kitić i Cunami i očekivano napravili apsolutni spektakl na plaži Zrće na otoku Pagu.

Svi najveći hitovi izvođača prve večeri lineup-a čuli su se u glas s publikom duž cijele plaže Zrće. Za očekivati, s obzirom na to da zajedno broje više od 5.5 milijardi pregleda na YouTube-u. Najočekivaniji dvojac na festivalu bili su Jala Brat i Buba Corelli. Poznati po rušenju rekorda, njihova najslušanija pjesma je 'Ona'e' koju su lansirali prije četiri godine te do danas ima 121 milijun pregleda.

Jedan od najslušanijih srpskih repera je svakako i Coby s više od 340 milijuna pregleda, a intro 'Coby, jesi ti radio traku?' već je dobro poznato pitanje koje koristimo u svakodnevici. Njegova najslušanija pjesma na YouTube-u je 'Biseri iz blata' s točno 50 milijuna pregleda, a u petak je za vrijeme njegovog nastupa publiku dodatno oduševio vatromet.

Velikom broju pregleda na YouTube-u pridružuje se i dama bez pardona - Nikolija s brojkom od oko 120 milijuna. Prije tjedan dana izbacila je i novu pjesmu 'Aurora' koja je u samo nekoliko dana skupila skoro 2 milijuna pregleda. Publiku je, kao i uvijek zanimalo što će obući Nikolija i Elena Kitić, a ženski dio Ganga naravno – nije zakazao.

U subotu, 23. srpnja, posjetitelje Zrća očekuje nastavak spektakla. Dolaze: Rasta, Senidah, Alen Sakić, Klinac, Kali, Zoi, Brzo Trči Ljanmi,  Zera, Rimski, Corona i Banfica.

U nedjelju, 24. srpnja je zadnji dan festivala, a najjači party ove sezone zatvaraju: Cvija, Kukus, Grše, Gazda Paja, Fox i Connect. Osim njih gosti iznenađenja bit će 15 finalista IDJ Showa.

Ulaznice se mogu kupiti na stranicama Eventima ili na službenim stranicama festivala U prodaji je još jedan mali dio jednodnevnih ulaznica:

Regular parter-180 kn

Fan pit- 260 kn

Vip Sky- 320 kn

Vip parter- 400 kn

Prvi open air festival će imati glavnu binu duž cijele plaže, druga bina je u Euphoria clubu, dok je treća u sklopu Burra beach housea. 

Najčitaniji članci