Show

Komentari 2

Eurovizijski pobjednik u emisiji gol pjevao i jahao veliku kuglu

Eurovizijski pobjednik u emisiji gol pjevao i jahao veliku kuglu

Prije pet godina Mans je nastupio u jednom showu gdje je, u stilu Miley Cyrus, zapjevao gol jašući golemu kuglu. Dvije godina kasnije, na pozornici Eurosonga mu je plišana igračka prekrila spolovilo

Šveđanin Mans Zelmerlöw (33), koji je s pjesmom 'Heroes' pobijedio na Eurosongu 2015., vjenčao se u četvrtak s glumicom Ciarom Janson (32) na otoku Visu.

Vjencanje Ciare Janson i Mansa Zelmerlowa na otoku Visu

Pjevač je prije nekoliko godina šokirao homofobnom izjavom kako homoseksualne osobe ne bi trebale imati djecu, što su mu brojni obožavatelji i članovi LGTB zajednice na kraju oprostili, ali tek nakon što se ispričao.

DPA/Pixsell

To nije jedina 'pikanterija' po kojoj ga javnost pamti. Prije pet godina Mans je nastupio u jednom showu gdje je, u stilu Miley Cyrus (26), zapjevao potpuno gol jašući golemu kuglu.

Ovo nije prvi put da je pjevač publiku 'počastio' golišavim izdanjem. Nakon što je pobijedio na Eurosongu 2015., Zelmerlöw je izrazio želju da vodi Eurosong 2016., što mu se i ostvarilo. Tada se, usred prijenosa uživo, na pozornici pojavio bez odjeće, a plišana igračka mu je prekrila spolovilo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na taj se način našalio na račun bjeloruskog predstavnika Ivana, koji je imao u planu izvesti nastup gol, u pratnji vuka. Naravno, pravila mu to nisu dopuštala, no zbog te ideje Mans je postao prava senzacija Eurosonga. Inače, te iste godine Hrvatska se vratila na Eurosong nakon višegodišnje stanke pa nas je predstavljala Nina Kraljić (27) s pjesmom 'Lighthouse', čime je osigurala mjesto u finalu.

Vjencanje Ciare Janson i Mansa Zelmerlowa na otoku Visu

Pjevač se vjenčao na zidinama Utvrde sv. Juraja. Par je stigao u društvu prijatelja i obitelji, a pri dolasku su ih snimili reporteri. Već nekoliko dana borave u Hrvatskoj, a među ostalim posjetili su i Hvar. Društvo se uoči vjenčanja zabavljalo na palubi broda. Također, na istoj tvrđavi gdje su se vjenčali, Mans je prije dvije godine suprugu i zaprosio, a tom su prilikom osim Hvara, posjetili Vis, Trogir i Korčulu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci