Show

Komentari 8

Eva Longoria s obitelji uživa u Meksiku, fanovi joj hvale liniju

Eva Longoria s obitelji uživa u Meksiku, fanovi joj hvale liniju

Sa svojim trećim suprugom Joseom Bastonom Longoria se vjenčala u Meksiku, gdje sada provode novogodišnji odmor o kojem obožavatelje redovito informira na društvenim mrežama

Nakon što je u Londonu proslavila Božić sa svojom prijateljicom, modnom dizajnericom Victorijom Beckham (45) i njenom obitelji, glumica Eva Longoria (44) preselila je u toplije krajeve, čemu svjedoče i fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama. 

Longoria s obitelji uživa na novogodišnjem odmoru u Meksiku, a na ruku im idu ljetne temperature u Los Cabosu pa glumica ne prestaje objavljivati fotografije u kupaćem kostimu. 

Posljednjom u nizu fotografija Longoria uživa na bazenu u kupaćem kostimu, držeći na sebi malenog sinčića, a u galeriji je obožavateljima pokazala i kako izgledaju zalasci sunca u turističkom resortu, sunčanje na plaži te liniju na kojoj je ponovno zaradila mnogo komplimenata. 

Sa svojim trećim suprugom Joseom Bastonom (51) Longoria se vjenčala upravo u Meksiku, na intimnoj ceremoniji u Meksiku. Jose s bivšom suprugom Natalijom Esperon ima još dvije kćeri i dva sina, a Evi je sinčić Santiago Enrique kojeg je rodila prošle godine prvo biološko dijete. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci