Obavijesti

Show

Komentari 37

Evo kako sada izgledaju glumci iz teen serije 'Beverly Hills'

Evo kako sada izgledaju glumci iz teen serije 'Beverly Hills'
19

Iako je od emitiranja posljednje epizode serije 'Beverly Hills' prošlo 17 godina, protagoniste te megapopularne teen serije nismo zaboravili. Glumci koji utjelovili naše najdraže likove promijenili su se

VIDEO

Jason Priestley (Brandon Walsh)

Glumac koji je postao tinejdžerski idol nakon prve sezone popularne serije u kojoj je utjelovio Brandona Walsha, zavodnika kojem gotovo ni jedan ženski lik u seriji nije odolio.

Priestley se nastavio baviti glumom i nakon serije, ali posvetio se i režiji, većinom na malim ekranima. Ostvario je zamijećene uloge u serijama 'Call Me Fitz', 'Haven' i 'Side Order of Life'. Vozio je automobilističke utrke sve dok 2002. nije doživio nesreću. U svojim memoarima detaljno je opisao snimanje serije koja ga je proslavila. 

THE CANADIAN PRESS 2017-03-12

Shannen Doherty (Brenda Walsh)

Glumica je napustila serija nakon četvrte sezone kako bi u Londonu upisala Akademiju dramskih umjetnosti. Dugo se šuškalo da se Shannen često 'kačila' s kolegama na setu, no Luke Perry nedavno je rekao da su glasine neistinite te da je Doherty bila sjajna u svom poslu.

Nakon Beverly Hillsa, glumica je bila zvijezda serije 'Čarobnice', no i tu seriju je napustila zbog 'neslaganja s kolegama'. Doherty se udala za trećeg muža, Kurta Iswarienkaa 2011. godine. Prije dvije godine, glumica je otkrila da joj je dijagnosticiran rak dojke, a borbu s bolešću vodila je javno. Redovno je objavljivala vijesti i fotografije, a početkom travnja ove godine sa svima je podijelila i sretne vijest: 'Rak je u remisiji', napisala je glumica. 

Jennie Garth (Kelly Taylor)

Glumica koja je utjelovila zanosnu plavušu Kelly u koju su skoro svi muški likovi bili zaljubljeni, i nakon Beverly Hillsa imala je glavne uloge u serijama, no nisu jednako dobro prošle. Glumila je i u remakeu serije koja ju je proslavila, '90210, u 'What I Like About You' te u 'Mystery Girls' u kojoj je glumila uz Tori Spelling.

 

August 2017. #jenniegarth #candids #paparazzi #actress

A post shared by FAN (@jenniegarth_fan) on

Potonja serija je otkazana nakon jedne sezone zbog katastrofalne gledanosti. Garth se kasnije natjecala u petoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama', gdje je dogurala do polufinala. Od supruga Petera Facinellija razvela se 2013. nakon 12 godina braka. S njim ima tri kćeri. U travnju 2015. zaručila se za kolegu Davida Abramsa, kojeg je upoznala na spoju na slijepo. 

Ian Ziering (Steve Sanders)

Plavušan Steve Sanders kojeg je glumio Ian bio je razmažen i bogati tinejdžer koji se tijekom serije trudi postati odgovorniji ne bi li ponovno osvojio srce svoje bivše djevojke Kelly.

"W Las Vegas Private Preview Event"

Ziering je prije nekoliko godina osvojio gledatelje showa 'Ples sa zvijezdama', a natjecao se i u realityju 'Pripravnik'. U međuvremenu se posvetio i filmskoj režiji i produkciji za koju je osvojio nekoliko nagrada. Ostvario je i zapamćenu ulogu u originalu i nastavku filma 'Sharknado'. Prije sedam godina vjenčao se s Erin Kristine Ludwig, s kojom ima dvoje djece. To mu je drugi brak. 

Gabrielle Carteris (Andrea Zuckerman)

Glumica je s 29 godina glumila 16-godišnju Andreu. Seriju je napustila 1995. jer je htjela voditi vlastiti talk show, 'Gabrielle', no projekt nije zaživio. Iako je bila dio stalne postave od prve do pete sezone, 'Andrea' se pojavljivala i u 6., 8. i 10. sezoni.

USA - Actors Fund

Nakon toga ostvarila je nekoliko manjih uloga u drugim serijama i TV filmovima. Prije pet godina postala je izvršni direktor filmske organizacije SAG-AFTR. S brokerom Charlesom Isaacsom ima dvoje djece, a u braku su od 1992. godine. 

Luke Perry (Dylan McKay)

Perry je glumio Dylana McKaya, misterioznog patnika i samotnjaka koji je svojim nepredvidljivim ponašanjem zaradio titulu 'zločestog dečka'. Nakon što je napustio Beverly Hills, Perry je nastavio glumiti u filmovima i serijama, a posvetio se i kazališnim ulogama pa je zaigrao na daskama Broadwaya i londonskog West Enda.

Hallmark Evening Gala - California

Luke je glumio u serijama poput 'What I Like About You', 'Community', 'Oz', 'Will&Grace', 'Law&Order: SVU', 'Criminals Mind' te je dao glasove likovima u 'Simpsonima' i 'Family Guyu'.

Bio je deset godina u braku s Minnie Sharp, s kojom ima i dvoje djece. 

Brian Austin Green (David Silver)

Glumac je bio još jedan razlog zbog kojeg su cure devedesetih godina bile prikovane uz TV ekran. On je utjelovio Davida Silvera, najmlađeg člana slavnog društva, koji je bio 'napaljen' na djevojke i glazbu. Kasnije se borio i s ovisnošću o drogama. Nakon popularne teen serije, Green je nastavio glumiti na televiziji, pojavljujući se u desecima poznatih serija poput 'Zone sumraka', 'Smallvillea' i 'Kućanica'.

35th Toronto International Film Festival - Megan Fox, Brian Green

U jednom periodu je pokušao ostvariti repersku karijeru, no to mu nije pošlo za rukom. Greenu mnogi zavide jer je uspio osvojiti srce Megan Fox s kojom se vjenčao 2010. godine i s kojom ima tri sina. 

Tori Spelling (Donna Martin)

Kćer producenta serije glumila je Donnu Martin svih 10 sezona originalne serije, kao i remakea iz 2008. U sitcomu So Notorious glumila je parodiju sama sebe, a zatim se bacila u reality vode i odlučila je s mužem pred kamerama pokušati spasiti brak.

U showu, Tori saznaje da je suprug Dean McDermott vara. Par ima petero djece. Tori je autorica i nekoliko knjiga. 

Tiffani Thiessen (Valerie Malone)

Glumica je svoj status tinejdžerskog idola stekla u seriji 'Školsko zvono', a u Beverly Hillsu glumila je od pete do devete sezone, te se pojavljivala i u desetoj.

Descendants 2 Premiere - Los Angeles

Tiffani je i kasnije nizala uloge u televizijskim serijama no njena glumačka karijere je stala krajem devedesetih. Thiessen se udala 2005. za Bradyja Smitha  s kojim ima kćer Harpen Renn (5). Trenutno ima svoju kulinarsku emisiju 'Dinner at Tiffani's'. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina