Obavijesti

Show

Komentari 60

Evo kako izgledaju i čime se danas bave glumci iz 'Dadilje'

Evo kako izgledaju i čime se danas bave glumci  iz 'Dadilje'
10

Popularna humoristična serija prestala se emitirati prije 16 godina, ali brojne televizije i dalje repriziraju svakodnevne dogodovštine Fran Fine i obitelji Sheffield

VIDEO

Prva epizoda popularne serije 'Dadilja' koja se ponovno reprizira na malim ekranima emitirana je prije čak 22 godine. Glumci koji su utjelovili omiljene likove nastavili su sa svojim životima i karijerama.

Glavni lik Fran Fine utjelovila je Fran Drescher (58) koja je lik luckaste dadilje temeljila na sebi. Nakon 'Dadilje' verzije sebe glumila je u još dvije serije 'Život s Fran' i 'Sretno razvedeni', kratko je imala svoj talk show, a trenutno u Las Vegasu glumi u mjuziklu 'Rodgers & Hammerstein’s Cinderella'.

Screenshot/PA/Pixsell

Charles Shaughnessy (60) ili Maxwell Sheffield ostao je blizak s Fran te je nakon 'Dadilje' surađivao s njom i na seriji 'Sretno razvedeni' gdje je ponovno glumio njezinog partnera, to jest, bivšeg muža. On je nastavio karijeru na televiziji i posuđuje glas likovima iz crtića. Za svoju interpretaciju zlatne ribice u crtiću 'Stanley' dobio je i nagradu Emmy. Charles je hrabro zakoračio u novo doba i redovito piše blog. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Screenshot/PA/Pixsell

Mnogima omiljenog lika, britanskog batlera Nilesa, zapravo je utjelovio Amerikanac Daniel Davies (69). Nakon serije posvetio se kazališnoj karijeri i glumio je u brojnim predstavama kako na Broadwayu tako i izvan njega, ali pojavio se i u brojnim serijama i filmovima.

Screenshot

Lauren Lane (54) koja je glumila C. C. Babcock 2001. napustila je Hollywood i glumačku karijeru zamijenila onom profesorice. Kako kaže, željela je uspostaviti ravnotežu u životu, a obitelji i prijatelji puno su važniji od zarade. Radi kao asistentica profesora na Odjelu kazališta i plesa na Sveučilištu u Teksasu.

Screenshot

Najstariju Sheffieldovu kćer Maggie utjelovila je Nicholle Tom (37) čija karijera nakon serije nije baš krenula uzlaznom putanjom već se nastavila pojavljivati u serijama u epizodnim ulogama. Kao i Charles posuđuje svoj glas crtanim likovima, a glumi i u televizijskim dramama. 

Screenshot/Instagram

Najmlađa članica glumačke ekipe 'Dadilje' imala je samo 13 godina kada je snimljena zadnja epizoda serije u kojoj je glumila Grace. Madeline Zima danas je 30-godišnjakinja s još jednom zapaženom ulogom iza sebe u seriji 'Kalifornikacija'. Glumila je i u 'Vampirskim dnevnicima', a iduće godine izlazi i još neimenovani akcijski film Livija Zhenga u kojem ima glavnu ulogu.

Screenshot/PA/Pixsell

Jednako živopisan lik kao lik dadilje bila je i njezina majka Sylvia Fine koju je utjelovila Renée Taylor (82). Taylor smo gledali i u 'Kako sam upoznao vašu majku' kao lik Tedove susjede gospođe Matsen. Osim toga imala je gostujuće uloge u brojnim serijama. 

Screenshot

 Ann Morgan Guilbert (82), koja je glumila Franinu baku Yettu, i dalje radi. Aktivna starica glumila je u 'Zakonu i redu' i 'Modernoj obitelji', a trenutno utjelovljuje lik Birdy Lamb u seriji 'Getting On'.

Screenshot

Benjamin Salisbury, koji je glumio Brightona, napustio je svijet glume i svoj privatni život čuva kao 'zmija noge'.

Screenshot

Izvor: Uproxx

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden