Obavijesti

Show

Komentari 2

Evo što vas očekuje u najdražim sapunicama i serijama: Beste i Mahmut odlučili posvojiti dijete

Evo što vas očekuje u najdražim sapunicama i serijama: Beste i Mahmut odlučili posvojiti dijete

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim serijama i sapunicama na domaćim programima, 'Zlatni kavez', 'La promesa', 'San snova', 'Oproštajno pismo', 'Chicago u plamenu'...

VIDEO

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka 26. veljače do petka 1. ožujka) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Zlatni kavez 

NOVA TV, 21:15

PONEDJELJAK Ferit odluči raditi po svom, pa otima Sejran. To izazove sukobe u obitelji. Ono što Sejran priča u javnosti na sva zvona, izazvat će kaos i raniti mnoge članove obitelji. Poseban utjecaj njezine odluke imaju na Ferita i Sunu.

UTORAK Gülgün je zabrinuta što će biti sa Sejran i vodi je sa sobom. Šehmuz počinje ugošćavati Kazima u svom domu. Suna se obračunava sa Sejran.

SRIJEDA Iako je Sejran, koja je upala u zamku koju joj je postavio Ferit, uzrujana i ljuta zbog onoga što se dogodilo, bolje shvaća da mora stajati iza odluka koje je donijela za vlastiti život.

ČETVRTAK Ferit, koji je ponovno stekao djedovu potporu, počinje raditi na stvaranju vlastita brenda i sprema se na neobičan potez kako bi ostvario svoje snove.

PETAK Iako Sejran, koja se bori za vlastiti život, suočava s reakcijama zbog trenutačnih izjava, sretna je zbog podrške koju dobiva od ljudi od kojih nije očekivala. Šefika, koja teško podnosi bol nepravde učinjene Sejran i teret istina koje zna, s Gülgün i Sejran dijeli vrlo važne činjenice o Halisu agi koje će imati šokantan učinak.

storyeditor/2023-12-26/Zlatni-kavez-1.jpg

La promesa

HRT 1, 13:20

PONEDJELJAK Pod Jimeninim pritiskom, Blanca priznaje da želi biti Manuelova prijateljica. Uzrujana, Jimena se ode požaliti Doñi Cruz na svoje nevolje. Blanca potiče Manuela da se mora odlučiti između Jane i Jimene.

UTORAK Blanca odlučuje otići s La Promese i upustiti se u novu pustolovinu, ali prije toga želi reći Manuelu nešto važno. Nešto jednako važno želi reći i Jani.

SRIJEDA Curro traži od Jane da mu kaže više o njezinim sumnjama kako mu barun Linaja nije bio djed nego otac. Simona i Candela obavijeste osoblje da su konačno ponovno prijateljice.

ČETVRTAK Markiz je prisiljen dati sredstvo za smirenje svojoj ženi Doñi Cruz, koja pokušava zadaviti barunicu Grazalemu. Svi su u šoku. Manuel iskreno porazgovara s Jimenom i zamoli je da prestane maštati o savršenom braku. Možda bi se trebali jednostavno zadovoljiti zajedničkim životom bez svađe. Ali Manuel kao njezin muž ima određene obveze.

Oproštajno pismo 

NOVA TV, 22:10

PONEDJELJAK U Zijinoj kući nitko više nema mira, nakon Seherina odlaska ondje se širi sve veći kaos. Nakon razdvajanja Alanaura i Zije nad vjenčanjem se naglo nadvijaju tamni oblaci. Mini, koju su hitno prebacili u bolnicu, prvu je pomoć pružila Beste.

UTORAK Mehmet i Asli ulažu maksimalne napore kako bi spasili Minu. U isto vrijeme u kući obitelji Karli najbliži iščekuju važne vijesti. Hatidže obuzima snažan bijes čim čuje te vijesti. Asli dobiva neočekivano dobre vijesti dok se trudi uspostaviti red.

SRIJEDA Dok Nevzat smišlja plan kako uništiti Mehmeta preko obmane Selčuka, Hatidže smišlja bolji plan. Odsad nitko od članova obitelji Karli neće ostati isti kao prije.

ČETVRTAK Selčuk žali zbog svega što je učinio i odlučuje ostati uz najbliže. No ta odluka pogađa Nevzata i njegovu obitelj. Beste i Mahmut odlučuju se na važan korak i posvajaju dijete.

PETAK U zabludi da je u braku s Mehmetom, Hatidže kreće u osvetu. Za obitelj Karli počinje strašno razdoblje.

San snova 

RTL, 20:15

PONEDJELJAK Ni nakon prekida s Majom Alen se nije opametio; u punom je treningu i sprema se za utakmicu s Pučkim kao da mu je zadnja. No ne zna kakvu ulogu mu je Marić namijenio na terenu, a s obzirom na stanje u svlačionici, ovo bi mogla biti Alenova zadnja utakmica.

UTORAK Nakon spektakularne pobjede protiv Pučkog klub je u euforiji, ali vijesti vezane uz Alena promijenit će atmosferu. Hoće li se Maji vratiti povjerenje u Alena? Mirko se sve dublje zakopava u lažima, a sa sobom povlači i klub.

SRIJEDA Mirko ratuje s Nives oko Zlatkova stana, ali i protiv Pučkog i Bubala. Mirku je cilj dovesti Dizela. Alen se uputio u Kamen po Maju, no tamo pokušava spasiti vezu nekoga drugog.

ČETVRTAK Borba za Dizela se nastavlja; Mirko i Bubalo pokušavaju naći novac, a Sonja i Goran obavljaju Slavkov prljavi posao. Helenino otkriće u zadnji će trenutak preokrenuti stvar. Alen nikako da ugodi Maji.

PETAK Alen na sve moguće načine nastoji doprijeti do Maje, ali jedan po jedan planovi mu propadaju. Ipak, nakon spletke u svlačionici vidi rješenje. Kristina osjeća da je upala u Slavkovu klopku. Croatija i Pučki nadmeću se oko Dizela, ali nitko ne sluti da Brando ima vlastite planove.

Chicago u plamenu 

RTL2, 18:30

PONEDJELJAK Nakon jednog poziva postaja 51 stavljena je u stanje pripravnosti jer kriminalac želi ubiti Caseya i napasti postaju. Veza Sylvie i Antonija je u krizi kad se pojavi njegova bivša žena. Casey razmišlja o tome da Dawson pokloni zaručnički prsten.

UTORAK Načelnik Anderson rasporedio je tim po drugim vatrogasnim postajama. U postaji 51 ostali su samo Dawson, Casey i Severide. Stella i Brett premješteni su gdje je Stella prije radila, a Cruz i Capp su opet dodijeljeni pozivnom centru.

SRIJEDA Članovi postaje 51 postaju taoci kad im upadne banda u potrazi za utočištem pred odmazdom druge bande. Jedan je vatrogasac teško ozlijeđen i Stella se o njemu brine.

ČETVRTAK Casey otkrije novo okupljalište ovisnika na kojem se drogiraju i želi ga zatvoriti. Severideov otac Benny stigne u Chicago i upoznaje Annu. Dawson i Brett imaju posla s novim pripravnikom, a Hermann izgubi strpljenje kad sazna da je njegov sin Lee suspendiran iz škole nakon što je odbio položiti zakletvu vjernosti.

PETAK Dok mu Boden čuva leđa, Casey pomaže jednom od kolega vatrogasaca koji je preuzeo krivnju za gubitak svog tima. Severide nastavlja biti uz Annu dok joj se zdravlje pogoršava.

Kumovi 

NOVA TV, 20:00

PONEDJELJAK Matija raskrsti s Martinom i odluči biti samohrana majka. Jednakim žarom nastavlja i s poslovnim planovima. S druge strane, Martin je u rasulu pa mu majka nabavlja tablete za smirenje.

UTORAK Anđela poludi kad čuje Lucu i Janka da odgađaju vjenčanje. Uzme Martinove pilule misleći da su tablete za smirenje. Postaje još luđa.

SRIJEDA Janko i Oliver dolaze u Zaglave na sastanak sa županom i Stanislavom. Župan očito ne voli Stanislava i nada se da će Stipan pobijediti na izborima.

ČETVRTAK U Zaglavama je predizborna šutnja, ali i Dan Kanade i Stipanov rođendan. Jadranka i Anđela kuhaju doma i nose hranu na trg, na štandove.

PETAK Lara ni kriva ni dužna postaje predsjednica izborne komisije, ali zbog Stanislavove sumnje da se drogira, policija je odvede na testiranje. Tomi i Lara zaključuju da njihova veza nije toliko idilična koliko su mislili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina