Obavijesti

Show

Komentari 0

Evo što vas očekuje u najdražim sapunicama i serijama: Vijest o trudnoći preokrenut će mu život

Evo što vas očekuje u najdražim sapunicama i serijama: Vijest o trudnoći preokrenut će mu život

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim serijama i sapunicama na domaćim programima - 'La Promesa', 'Nijemi svjedok', 'San snova', 'Chicago u plamenu', 'Kumovi'

VIDEO

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka 18. ožujka do petka 22. ožujka) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

La Promesa

HRT 1 13:20

PONEDJELJAK Martina popušta pod pritiskom Beatriz, koja joj zagorčava život. María se počinje približavati Salvadoru, ali on to zaustavlja i bježi.

UTORAK Jimena prisluškujući doznaje da njezin muž, a da se s njom nije ni posavjetovao, prihvaća preseljenje u Italiju zbog svog zrakoplovnog projekta. Jana govori Curru pravu prirodu odnosa njegova oca s barunicom De Grazalemom.

SRIJEDA Vijest o Jimeninoj trudnoći okreće Manuelov život naglavačke jer je prisiljen preuzeti odgovornost, makar ona bila neočekivana i neizbježna. Curro je u šoku zbog Janinog otkrića o satniku i barunici.

ČETVRTAK Jana je šokirana kada sazna da Manuel i Jimena čekaju dijete dok posluga na vijest reagira radosno i uzbuđeno. Simona kaže novom učitelju Carlosu da nije trebao prihvatiti posao.

PETAK Lorenzo istražuje tko ga je vidio kako ljubi barunicu. Curru izleti da je to bio netko od posluge.

Nijemi svjedok 

HRT 2 12:25

PONEDJELJAK Nikki ustanovi da je Jenny bila mrtva prije nego što je pala na tračnice. No kad se potraga za Jennynim ubojicom nađe u slijepoj ulici, njezine prijateljice iz skloništa za žene počinju tražiti odgovore.

UTORAK Tinejdžeri se vozikaju ukradenim automobilom i udare u betonski stup na višekatnom parkiralištu. Nakon sudara pobjegnu, a iz oštećenog stupa izviri lubanja. Nikki i tim iz Centra Lyell moraju istražiti ubojstvo staro 20 godina.

SRIJEDA Tim iz Centra Lyell ustanovi da posmrtni ostaci iz stupa pripadaju Dereku Marshallu, čija su supruga Sue i sestra Ann još žive. Clarissa prati trag novca do tvrtke za kriogeno zamrzavanje, što dovodi do otkrića još jedne sumnjive smrt

ČETVRTAK Thomas istražuje slučaj Johna Sealyja, vojnika koji premine tijekom vojne vježbe nakon što ga poprskaju suzavcem. Na prvi se pogled čini da je John umro od posljedica aneurizme, no kad Thomas pronađe tragove mogućeg nervnog agensa u njegovu tijelu, obitelj počinje očajnički tražiti odgovore.

San snova 

RTL 20:15

PONEDJELJAK Zvonimir pronalazi osobu koja je spremna ogovarati Dizela. Novi trenutak mogao bi spasiti Croatiju, ali Dizel mora pristati na jedan uvjet. Mirkov odmor se pretvara u europski projekt. Maja se želi pomiriti s Jasnom, no pokušaj joj se obije o glavu.

UTORAK Vijest o Zvonimirovoj aferi s Laticom širi se klubom. Bubalo pokušava sve zataškati, ali ne uspijeva. Jasna je shvatila što Mirko pokušava izvesti s EU fondovima i pokušava ga spriječiti prije nego što bude prekasno.

SRIJEDA Dizel i Zvonimir privremeno se smiruju kako loša slika o Dizelu ne bi izašla u javnost. Čini se da je Dado preveslao Mirka, no još ništa nije gotovo jer obojica ima glupav plan kako se dodvoriti Dizelu. Mateo na neodređeno dobio novu cimericu.

ČETVRTAK Bračna kriza u obitelji Romić nije završena. Tonka svoj boravak u Zagrebu produžuje. Zdenka daje Zvonimiru novo zaduženje. I dok su Alen i Maja i dalje u stanju poricanja, Višnja i Bubalo smišljaju buduće planove.

PETAK Alen i Maja primaju Tonku kod sebe, ali istovremeno u kući imati majku, djevojku i punicu ipak je previše. Mirko i Dado tragaju za Lunom, koja pronalazi Sonju kao nekog tko je njoj ravan. Maja pronalazi rješenje za Zvonca i Bubala.

storyeditor/2023-09-25/san26.png

Chicago u plamenu 

RTL2 18:30

PONEDJELJAK Vargas je prisiljen je zauvijek napustiti posao vatrogasca zbog ozlijede. Cruz pokušava brata Leona izvući iz bande. Nakon što su ugasili požar u imućnom domaćinstvu, vatrogasci su optuženi su da su iz kuće ukrali dijamantnu ogrlicu.

UTORAK Cruza izjeda krivnja zbog Flacove smrti te odluči sve priznati Caseyu. Shay se oporavlja od ozljede glave, a stvari između Dawson i Millsa postaju strastvenije. Dawson na mjestu nesreće pronalazi djevojčicu.

SRIJEDA Uznemireni Boden odlazi na policiju kada muškarac iz trgovine alatima premine u požaru koji je podmetnuo tinejdžer Ernie, kojemu je Boden pokušao pomoći. Nekvalitetna pošiljka heroina hara ulicama Chicaga.

ČETVRTAK Dawson pokušava pomoći svom bratu Antoniju da razotkrije bandu koja dila droge. Zbog problema iz prošlosti Cruz na novom zadatku dovede u opasnost sebe i svoje prijatelje. Ekipa sudjeluje u opasnom zadatku pomažući specijalnom odredu protiv terorizma.

PETAK Stare rane opet su otvorene kada otac poručnika Severidea stigne u grad i sukobi se sa šefom Bodenom oko smrti starog kolege. Mills pomaže uznemirenom vozaču, koji je uzrokovao nesreću. Shay poduzima nove korake kako bi postala majka.

Kumovi 

NOVA TV 20:00

PONEDJELJAK Svi su u šoku nakon eksplozije friteze. Vinko, Aljoša i Stipan pohrle naći Peru, u strahu da ona nije stradala. Vedrana je pak pristala ići sa Zlatanom u Italiju, ali mu još ne govori da je trudna. Luce je nagovara da mu što prije kaže.

UTORAK Zlatan i Vedrana odlaze i svi su emotivni oko toga, naročito Milica i Marko Šank. Tomi nakon neprospavane noći dvoji o odlasku u Kanadu i nastavku fakulteta. Stipan kupuje zemlju od Zvone što razveseli Anđelu, ali razbjesni Janka.

SRIJEDA Macan Benz dobiva novac na projektu Europske Unije za punionicu električnih vozila. Zbog potpisivanja ugovora, Vinko mora ostati u Zaglavama, a Jadranka sama odlazi na slastičarsku radionicu u Zagreb.

ČETVRTAK Martin se budi sam u kombiju, nakon prekrasne noći provedene s Megi. Svoju avanturu prepričava Marku Šanku i Petru. Janko je razočaran i teško mu pada nerješivi problem s poslom koji mu je Stipan zakuhao, a Akrapi pomogli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina