Obavijesti

Show

Komentari 0

Evo što vas očekuje u najdražim serijama i sapunicama: Alen shvati da je Maja otišla iz stana

Evo što vas očekuje u najdražim serijama i sapunicama: Alen shvati da je Maja otišla iz stana
5

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim serijama i sapunicama na domaćim programima, 'La Promesa', 'San snova', 'Chicago u plamenu'...

VIDEO

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka 22. travnja do petka 26. travnja) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Žene lude za njime! Zavodnik iz 'Sanjalice' pokazao je isklesane mišiće: 'Praznik za moje oči'
Žene lude za njime! Zavodnik iz 'Sanjalice' pokazao je isklesane mišiće: 'Praznik za moje oči'

Kumovi

Nova TV, 20:00

PONEDJELJAK Stanislav se budi u gostionici, gdje ga Tomi njeguje. Budući da tu ne može ostati, Stanislav se useljava Stipanu na imanje. Župan Zovko bježi u Bosnu pred optužbama za gospodarski kriminal i prijeti Stanislavu da će ga uništiti jer ga je uvalio.

UTORAK Vinko, Aljoša, Ivka, Šima i Danica su probdjeli noć uz Stipana. Svi su emotivni, tužni i zamišljeni, ali pokušavaju biti snažni jedni pred drugima. Dolazi do razmirica oko organizacije svih obveza, pogotovo između Vinka i Ivke, koja nameće svoje mišljenje i preuzima sve u svoje ruke.

SRIJEDA Obitelj se okuplja na imanju Macan. Tamo se Vinko i Aljoša ne mogu dogovoriti oko toga kome će ostati Stipanov sat. Situaciju potpuno promijeni zvonjava Stipanova mobitela. Zove ga Leonardo Tretinjak. Općinari također organiziraju službene karmine, ali u gostionici.

ČETVRTAK Matija i Aljoša su odlučni da prodaju svoj dio pumpe Leonardu unatoč Vinku. Nakon što im Leonardo objasni da kupuje sve ili ništa, shvate da će morati uvjeriti Vinka. Tomi je priredio Lari iznenađenje - želi provesti s njom njezin zadnji dan u Zaglavama.

La Promesa

HRT 1, 13:20

PONEDJELJAK Jimena je još u svađi s Cruz oko krevetića i uspijeva pridobiti Manuela na svoju stranu. Lope konačno Mariji Fernández prizna ljubav.

UTORAK Jana se napokon vraća na La Promesu živa i zdrava. Svi su sretni što je vide, a Manuel najviše.

SRIJEDA Martinin poljubac na toj zabavi u Madridu, koji je izazvao skandal zbog kojeg je došla na La Promesu, bio je, ni više ni manje, nego s don Antonijem, sinom moćnog vojvode bliskog dvoru.

ČETVRTAK Lorenzo obeća Cruz da će istražiti je li Martinino vjenčanje za budućeg vojvodu De Carvajala y Cifuentesa sigurno. Martina se ne namjerava udati za njega i pokušava se zbližiti s Currom, s kojim je u napetim odnosima.

PETAK Petrin brat Feliciano odluči ostati u palači nekoliko dana dok ne nađe posao. Odnos između Jane i Abela sve je gori i gori. On se ne libi poniziti je, nazivajući je običnom nadriliječnicom.

Vrijeme ljubavi

HRT 1, 12:25

PONEDJELJAK José Augusto zaposli Angélicu kao Marianinu dadilju. Tereza moli Fernãa da spriječi njezinu udaju za Macárija. Gregorio zavara Mariju Vitóriju i Vicentea.

UTORAK Delfina potvrđuje prijavu protiv samostana. José Augusto kori Terezu. Fernão provocira roditelje. Tereza prizna Joséu Augustu da bi se htjela udati za Fernãa.

SRIJEDA Isabel obeća Mariji Vitóriji da će predati pismo njezinu ocu. Svećenik kaže Henriqueti da će se Inácio oženiti u Brazilu. Reinaldo je u vezi s Eunice, a Bernardo ih promatra.

ČETVRTAK Vicente tješi Mariju Vitóriju. Vicente želi istražiti Ináciovu smrt. Emília postaje sumnjičava kad Vicente traži Lucindu. Lucinda motivira Vicentea da izjavi ljubav Mariji Vitóriji.

PETAK José Augusto odbija Delfinin zahtjev i kaže joj da će, u njegovoj odsutnosti, ona donositi odluke o Quinti. Maria Vitória ne prihvaća Vicenteovu ponudu i zahvaljuje mu se. Vicente inzistira da ga Maria Vitória prati na recital Celeste Hermínije.

FOTO Tenkovi i vojnici u Zadru: Grad postao irački Mosul zbog serije, pogledajte kako izgleda!
FOTO Tenkovi i vojnici u Zadru: Grad postao irački Mosul zbog serije, pogledajte kako izgleda!

San snova

RTL, 20:15

PONEDJELJAK Jasna se savršeno snalazi u nogometnom svijetu, što zadivi Zdenku. Dado i Jasna nastavljaju prodavati Zdenki ideju o nogometnoj akademiji, a ona već ima ideju kako je uklopiti u vlastiti brend. Jasna je ljuta na Mirka zbog svađe s don Marinkom.

UTORAK Goran pokuša poljubiti Helenu. Mirko ne želi da Zdenka otkrije da je Dado pobjegao s novcem pa traži pomoć od Maje. Zdenka predstavlja kampanju za Traumasodu, a Mirko odlazi po Dizela koji im je potreban za kampanju. Alen i Jasna ne mogu dobiti Dadu na mobitel, ali Kristinin Instagram im pomogne u potrazi.

SRIJEDA Mirka na stadionu dočekaju Helena, Maja i Zvonimir, koji mu kažu da ga moraju smijeniti zbog dobrobiti kluba. Bubalo vidi Sonju i Perkovića na sastanku i upada Sonji u ured. Na stadionu Alen je zabrinut za Kuraju, koji kasni. Mirko se dolazi žaliti Bubalu.

ČETVRTAK Sonja sretne Lunu, koja joj otkrije razlog njezine potištenosti. Nives ne želi Kristinu u svom stanu, koja je očajna. Alen kaže Kuraji da zna za Argonaut i da treba prihvatiti tu ponudu.

PETAK Alen i Kristina zajedno se vraćaju i Alen shvati da je Maja otišla iz stana. Majin mobitel ne prestaje zvoniti i njoj je svega dosta, a Tonka je nagovori da razgovara s Alenom. Bubalo je izgubio nadu.

Chicago u plamenu

RTL2, 18:30

PONEDJELJAK Hermann je hitno prebačen bolnicu te mu je potrebna hitna operacija nakon što ga je nožem ranio gangster u Molly’su. Severide je vraćen na dužnost poručnika, dok Borelli postaje sve zabrinutiji zbog Chilina čudnog ponašanja.

UTORAK Brett se okreće Bodenu zbog Chilina neobičnog ponašanja koje bi je moglo stajati posla. U međuvremenu, Hermann svjedoči protiv Freddyja, koji ga je skoro koštao života, a Casey pomaže u skloništu za beskućnike nakon razaranja koje je prouzročio tornado.

SRIJEDA Severide se suočava s Chilom vezano uz njezin problem s pićem, zbog kojeg joj je posao u postaji ugrožen. U međuvremenu, Borelli i Antonio se bore u boksačkom ringu, a Casey razmišlja o kandidaturi za vijećnika.

ČETVRTAK Caseyeva kandidatura za vijećnika loše krene kad se pojave plakati o njegovu privatnom životu. U međuvremenu, Brett i Borelli istražuju mogući slučaj otmice, a postaja pokušava prirediti Mouchu momačku večer.

PETAK Brett je opljačkana te joj je ukraden identitet. U međuvremenu, vijećnik Casey počinje prvi radni tjedan dok se Mouch počne dvoumiti kako se njegovo vjenčanje približava. Otis žali što nije pozvao Brett na spoj.

Pogledali smo seriju 'Fallout': Tek solidna zabava za vikend...
Pogledali smo seriju 'Fallout': Tek solidna zabava za vikend...

Rookie

Doma TV, 20:45

PONEDJELJAK Thorsenova ekipa mukotrpno radi na još jednom napornom zadatku.

UTORAK John Nolan i tim moraju pregovarati s očajnim čovjekom koji drži cijelo osoblje bolnice kao taoce kako bi svojoj supruzi osigurao operaciju koja joj može spasiti život. Toliko je nesretan i ogorčen da ne želi popustiti pred molbama Nolanova tima.

SRIJEDA Pljačka vlaka punog vrijednih aukcijskih predmeta postaje smrtonosna, a Nolanov tim su odmah pozvali da istraži što se točno dogodilo.

ČETVRTAK Nolan i odjel FBI-a u Los Angelesu traže pomoć od pripravnice FBI-a Simone Clark kada se sumnja da je jedan od njezinih bivših učenika terorist nakon eksplozije na lokalnoj elektrani.

PETAK John Nolan i policijski tim i odjel FBI-a u Los Angelesu zajedničkim snagama pokušavaju zaustaviti smrtonosno bombardiranje. No ne ide sve kako su zamislili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin