Obavijesti

Show

Komentari 8

Evo što vas očekuje u najdražim serijama: Tajne isplivaju kad Stipan sazna za Ivkina pisma

Evo što vas očekuje u najdražim serijama: Tajne isplivaju kad Stipan sazna za Ivkina pisma
6

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim serijama i sapunicama na domaćim programima, 'La Promesa', 'San snova', 'Chicago u plamenu'...

VIDEO

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka 1. travnja do petka 5. travnja) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Što se novo događa u kvartu? Na scenu se vraća omiljeni serijal „Susjedi“!
Što se novo događa u kvartu? Na scenu se vraća omiljeni serijal „Susjedi“!

Kumovi

Nova TV, 20:45

PONEDJELJAK Mateo otkriva Janku i Stanislavu još jednu, zadnju fazu u projektu Meadow Hill Sports. Janko je malo poljuljan oko svega, strah ga je Lucine reakcije i toga da se ispostavi da zaista i je bio žrtveno janje. Stanislav i Aljoša su uz projekt i jedino ih muči kako ga predstaviti ljudima koji će mu se sigurno opirati.

UTORAK Inspektor pušta sve sudionike prosvjeda iz pritvora, osim Luce. Ona odlučuje da će ostati i nastaviti svoju borbu na nekonvencionalan način. Cilj joj je medijska pažnja vezana uz Gornje Zaglave.

SRIJEDA Šima, Danica i Stipan vraćaju se iz Zagreba s tajnom kontroverznom snimkom Stanislavova svjedočenja u aferi Don Kihot. Žure se stići tijekom prezentacije kako bi pokazali cijelim Zaglavama i hrvatskim medijima kakav je Stanislav zapravo čovjek.

ČETVRTAK Različite tajne isplivaju na površinu nakon što Stipan sazna za pisma koja je Ivka skrivala. Stipan i Ivka se posvađaju, Ivka se seli u gostionicu. Stanislav se ujutro budi opet slijep što stvara dodatni problem jer on i Janko moraju obaviti informativni razgovor s agenticom za gospodarski kriminal.

La Promesa

HRT 1, 13:20

PONEDJELJAK Jimena se namjerno ozlijedi kad čuje da bi Manuel mogao sudjelovati na letačkom natjecanju. Svi joj zabrinuto priskaču u pomoć. Jana joj sanira ozljedu.

UTORAK Iako Jana uporno tvrdi da mu Jimena laže o svojim zdravstvenim problemima, Manuel odustaje od natjecanja.

SRIJEDA Cijela se obitelj raduje markizinu povratku, osim barunice, koja se boji da se Cruz vratila jer nešto smjera. Rómulo šalje Lopea i Salvadora zajedno u selo da obave neki posao, ali Salvador se zamijeni s Maurom bez majordomova znanja kako bi izbjegao provoditi vrijeme s kuharom.

ČETVRTAK Jimenina majka dolazi u posjet, a markiza poziva vojvotkinju De los Infantes da ostane nekoliko dana na La Promesi.

PETAK Cruz otkriva barunici da zna njezine najmračnije tajne zahvaljujući Lorenzovoj izdaji. Barunica je prisiljena pozvati ljubavnika na red.

Vrijeme ljubavi

HRT 1, 12:25

PONEDJELJAK Inácio očajava, a Reinaldo ga tješi. Lucinda kaže ocu da Inácio sad može graditi novi život. Velečasni João odlazi u samostan i otkriva da je Mariana prijavljena u Lisabonu te to kaže Joséu Augustu. U Riju vijećnik oslobađa Edgara, Vicentea, Artura i Otávia iz zatvora.

UTORAK Inácio se osjeća napuštenim od svih. Reinaldo dolazi i pomaže se brinuti za Inácia. Delfina razmišlja kako spojiti Fernãa s Terezom. U Riju Lucinda zamoli Inácija da ne napušta sobu tijekom tobožnjeg posjeta.

SRIJEDA Maria Vitória razgovara s Helenom o onome što joj je Lourdes otkrila na brodu. Teodoro promatra Mariju Vitóriju. Maria Vitória, Helena, Natália i Felícia očarane su Rio de Janeirom.

ČETVRTAK Teodoro zahtijeva da mu madame Lucerne dopusti da provede večer s Marijom Vitórijom. Inácio poljubi Lucindu, ali ubrzo joj se ispriča.

PETAK Delfina prekori Terezu jer žali što Maria Vitória i kći nisu došle. Sestra Imaculada zahtijeva da José Augusto prekine potragu za Marianom.

San snova

RTL, 20:15

PONEDJELJAK Croatia se nije iskazala na prvom poluvremenu, ali svi se nadaju da bi Dizel mogao proigrati u drugom dijelu. No da bi se to dogodilo, Alen mora popustiti. Dado i Kristina pripremaju zamku za Nives, ali sami upadnu u nju.

UTORAK Alen ima novi plan ako se Dizel ponovno počne praviti važan po klubu. Telac dobije ozbiljnu poslovnu priliku, a u tome svoju šansu vidi i Mirko, koji je spreman poduzeti što je potrebno.

SRIJEDA Bubalovim problemima, čini se, nema kraja. Sam sebi komplicira i zagorčava život. Alen i Dizel nastavljaju se sukobljavati, ali ne više izravno. Uz Mirka i njegovu investiciju zasad nitko ne želi stati, no nije sve gotovo.

ČETVRTAK Akademija koju je Mirko pokrenuo, izgleda, ima dobre šanse da uspije, ali samo ako Mirko prihvati suradnika kojeg su Alen i Jasna predložili. Bubalo nastoji opovrgnuti sve optužbe za koje ga se tereti, a nakon Grdobininih karmina usmjerit će se u drugom pravcu.

PETAK Bubalo ne uspijeva zataškati aferu i sve se polako raspada. Bubalo nastoji izbjeći najgore, a Alen ga savjetuje što napraviti, tj. što je najbolje za klub. Mirko i Dado pokreću zajednički posao, dok Dado ima svoje planove. Sonja i Dizel se neočekivano zbližavaju, za razliku od Matea i Karla.

Chicago u plamenu

RTL 2, 18:30

PONEDJELJAK Tijekom hladne noći u Chicagu vatrogasna postaja 51 stiže u pomoć nakon prometne nesreće. Odjednom cijela četvrt ostane bez struje. Građani pohrle u vatrogasni dom tražeći toplo mjesto na kojem se mogu ugrijati.

UTORAK Vatrogasna postaja 51 prima poziv osobe koja je zapela u spremniku za donacije. Nakon neuspjeha na akademiji Dawson se vraća u ambulantu 61. No zato je njezina kolegica na akademiji Rebecca Jones nova kandidatkinja u 51. Severide dobiva vijesti o Keeleru, čovjeku koji je vodio Katienu otmicu.

SRIJEDA Kuća je zahvaćena plamenom i vatrogasci kreću u pomoć. Casey otkrije da se otac bacio preko svoje djece kako bi ih zaštitio od vatre. I dok mu se čitav tim divi, supruga ih tuži jer ga nisu spasili.

ČETVRTAK Nakon Rebeccine tragedije svi u postaji 51 su potreseni i napetost raste. U međuvremenu, Casey kupuje prsten kako bi zaprosio Dawson. Tijekom požara na benzinskoj postaji jedan od prolaznika pokušava pomoći žrtvi.

PETAK Tim spašava čovjeka koji se zaglavio u stroju za sječu drva. Dawson se priprema za ponovno polaganje ispita, dok odjel 3 prima novog vatrogasca. Casey od Antonija traži dozvolu za brak. Devon se ponovno pojavljuje u životu Shay.

Rookie

Doma TV, 20:45

PONEDJELJAK Nolan i njegov tim udružit će snage kako bi pronašli Lopez nakon što je oteta na dan vjenčanja, ne samo kako bi spasili njezin život nego i život njezina nerođenog djeteta.

UTORAK Nolan i Chen dobivaju dojavu o potencijalno velikoj pljački vezanoj uz gala večeru u Gettyjevu muzeju. U međuvremenu, Nolan skuplja hrabrost i poziva Bailey na spoj.

SRIJEDA Službenik Nolan i Chen imaju veliki zadatak. U zgradi je izbio požar te oni sumnjaju da situacija nije onakva kakvom se čini. U međuvremenu, nakon što su svjedočili snajperskom pucnjavi, tim traži krivca.

ČETVRTAK Nolan i Chen traže nestalu osobu. Harper nastavlja potragu za serijskim piromanom, dok Wesley mora svladati nemogući zadatak.

PETAK Nova droga koja pretvara korisnike u 'zombije' zavlada ulicama Los Angelesa, a službenik Nolan i tim su na Noći vještica koju brzo neće zaboraviti. Lucy se pita je li njezina zgrada možda ukleta.

storyeditor/2024-03-16/62771590-rookie-6-sezona.jpg

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu