Obavijesti

Show

Komentari 9

Evo što vas očekuje u omiljenim serijama i sapunicama: Pelin je trudna, a Kazim smiruje strasti

Evo što vas očekuje u omiljenim serijama i sapunicama: Pelin je trudna, a Kazim smiruje strasti

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim serijama i sapunicama na domaćim programima, 'Dva svijeta, jedna ljubav', 'La promesa', 'Ulica sjećanja', 'Oproštajno pismo', 'Zločinački umovi'...

VIDEO

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka 22. siječnja do petka 26. siječnja) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Glumica iz serije 'Emily in Paris' jedva izvukla živu glavu: 'Sve je to počelo kao obična upala...'
Glumica iz serije 'Emily in Paris' jedva izvukla živu glavu: 'Sve je to  počelo kao obična upala...'

Dva svijeta, jedna ljubav 

HRT1, 12:25

PONEDJELJAK Emília istražuje Vitóriju. Felipe stiže s putovanja i dočekuju ga Alex i Melissa. Pedro razgovara o braku s Lívijom.

UTORAK Felipe i Lívia susretnu se i prepoznaju tijekom slavlja kraja berbe. Zajedno plešu. Pedro je vrlo ljubomoran. Queiroz uopće ne pomaže obitelji i uvijek okrivi Gemu.

SRIJEDA Vitoria dolazi na ručak Zildinoj kući i čuje Severu kako ružno govori o njoj. Massimo pokušava uvjeriti Rosu da opet budu zajedno u otvorenoj vezi, ali ona želi ozbiljnu vezu. Emilia se prepire s ocem Albertom i odlučna je otići u Bela Rosu.

ČETVRTAK Emilia kaže ocu da je pronašla majku i da Vitoria nije prepoznala vlastitu kćer. Emilia govori da će se osvetiti Vitoriji zbog traume koja joj je ostala majčinim odlaskom.

PETAK Emilia objašnjava Albertu svoju potrebu za osvetom Vitoriji jer ju je napustila kao dijete. Lívia govori Aniti koliko joj nedostaje djed. Anita upozori Líviju na Pedrovu opsjednutost njome i moli je da bude oprezna.

La promesa 

HRT 1, 13:20

PONEDJELJAK Palača je spremna i uređena za Manuelovo i Jimenino vjenčanje. Jana promatra iz daljine te se pita bi li trebala Manuelu konačno skinuti povez s očiju.

UTORAK Alonso obećava Catalini da će Jimenin miraz otplatiti sve dugove La Promese. Jimena i Doña Cruz slave svoju pobjedu, ali novi se brak nađe na kušnji.

SRIJEDA Simona napokon odlučuje otkriti Candeli svoju veliku tajnu - njezin je muž Toño ubio Custodija, supruga kuhinjske pomoćnice. Simona je pomogla taj zločin prikriti kako ona i njezina djeca ne bi bili kažnjeni.

ČETVRTAK Curro se pomirio s ocem te su obojica shvatila tko im je zajednički neprijatelj - Doña Cruz. Alonso pokazuje Doñi Cruz primjerak oporuke.

PETAK Manuel poljubi Janu i zaprosi je, ali ona pokvari njegovu maštariju kad mu kaže da treba biti realističan. On je oženjen Jimenom, a ona mora otići služiti u vojvodinu kuću.

Zlatni kavez 

NOVA TV, 21:15

PONEDJELJAK Ferit je razočaran kada ugleda Sejran s Kajom, a ipak nije dopustio Kazimu i ostalima da je ponize u vili. Taj trenutak je označio novi početak između Ferita i Sejran. Orhan želi stati Sultan na kraj, sve zbog Dicle.

UTORAK Ifakat iznenadi Sunu tijekom razgovora, stvarajući dodatnu zagonetnost. Dok Ferit, Sejran, Asuman, Suna i Kaja izlaze proslaviti Sejranin novi uspjeh, atmosfera postaje sve složenija. Noć donosi iznenađujuće događaje, a Sultan ih previše srdačno pozdravlja kad se vrate u vilu.

SRIJEDA Sejran je bijesna jer otkrije Sultanine nove lukavštine kojima joj želi nauditi. Nakon saznanja da je Pelin trudna te da će Feritu roditi dijete, Kazim se ovog puta hrabro suočava sa svime.

ČETVRTAK Sultanine laži uzrokuju značajnu napetost između Sejran i Ferita. Veza Sune i Kaje brzo napreduje, stvarajući dodatne poteškoće i uznemirujući dinamiku između Sejran i Ferita.

PETAK Nükhet očajnički bježi od optužbi dok Ferit i Abidin uporno prate Taylana. Kazim radi pritisak na Halis-agu, pokušavajući otkriti istinu o Suni i Kayi. Ferit istražuje misteriozne fotografije koje su vezane uz Sejran.

storyeditor/2023-12-21/Zlatni-kavez-25.jpg

Ulica sjećanja 

NOVA TV, 18:00

PONEDJELJAK Radost Jilmaza, koji misli da će se izvući nekažnjen jer je slučaj zatvoren, u trenutku se pretvara u moru kad začuje Dženetin glas. Žena koja je godinama šutjela i trpjela nasilje prekršila je obećanje koje je na vjenčanju dala mužu i, kako Jilmaz kaže: “Prije smrti posvuda postavila mine.”

UTORAK Birsenino priznanje raspiri Halilov bijes. Na dan smrti majka joj je ostavila poruku. Halil se cijelo djetinjstvo trudio otvoriti vrata koja mu je zatvorio otac, a sad je spreman pregaziti strašnog čovjeka koji stoji na pragu.

SRIJEDA Jilmaza vode na sud kako bi dao izjavu, no prije nego što stane pred tužitelja, pozli mu pa ga odvedu u bolnicu. Halil se nadao da će ga uhititi, no nađe se u bolnici kako čeka očev oporavak, rastrgan između osjećaja bijesa i sažaljenja.

ČETVRTAK Halil se još više zbližava sa Zejnep. Zbog toga Funda postaje ljubomorna na njih dvoje. Iz osvete predlaže Džaneru poslovnu suradnju. Prilika koju je Džaner tražio, došla mu je sama. Zahvaljujući njoj, uspjet će udaljiti Zejnep od Halila.

PETAK U sklopu plana u Sosu priređuje se rođendanska zabava za Zejnep. Dar koji joj daje na kraju večeri Halila i Zejnep dovodi do točke bez povratka. Pojavljuje se i svjedok koji će promijeniti tijek suđenja.

Oproštajno pismo 

NOVA TV, 22:10

PONEDJELJAK Zija doživi srčani udar. Kad Asli sazna, želi biti uz Mehmeta, ali se suočava s neočekivanom reakcijom jer Mehmeta proganja ono što mu je otac pokušao reći. Seher je uz Ziju, ali sukobljava se s Alanur.

UTORAK Asli i Mehmet čuju otkucaje srca svoje bebe. Polako se ponovno zbližavaju, Mehmet priređuje iznenađenje koje podiže njihovu ljubav na novu razinu. Ali unatoč svemu Mehmet se pita što mu je otac želio reći.

SRIJEDA Hatidžino priznanje potrese Mehmeta. On odlazi od kuće. Ne može se suočiti s ocem zbog njegovih srčanih problema. Nalazi se između dviju vatri. Alanur i Zija ne mogu prestati komunicirati.

ČETVRTAK Asli se budi u bolnici i raspituje za bebu. Mehmet misli da se ne radi o nesreći, pa počinje istraživati. Od prijatelja iz policije saznaje da auto pripada Hakanu, ide se obračunati s njim.

PETAK Asli želi u društvu prijatelja preboljeti gubitak bebe. Mehmet je želi odvesti na odmor kako bi sve zaboravili. Alanur kaže Ziji tko je zapravo napisao pismo.

Zločinački umovi 

RTL 2, 20:00

PONEDJELJAK BAU tim nastavlja tragati za Reidovom majkom dok je Reid prisiljen sudjelovati u igri visokih uloga s ubojicom Cat Adams. Bivši član SSA Derek Morgan daje timu trag o lokaciji Petera Lewisa.

UTORAK Dvije žene na Floridi su pronađene u torbama nakon što su zadavljene. Zločini se povežu s pronalaskom neidentificirane žene pa BAU kreće u istragu kako bi utvrdio što povezuje tri žrtve. Reid doznaje koji su uvjeti da bi se vratio na posao.

SRIJEDA Usred pucnjave na radnome mjestu troje zaposlenika u tvrtki za videoigrice u Silicijskoj dolini izgubi živote. BAU radi s Department of Homeland Security kako bi utvrdio zbog čega su žrtve bile meta. Prentiss razgovara s Alvezom zbog sukoba s Lewisom.

ČETVRTAK Tri žene iz Austina mučene su i unakažene. BAU kreće u potragu za serijskim otmičarom koji je opsjednut otrovima. Alvez pokušava pomoći svom bivšem partneru koji je paraliziran.

PETAK U Miamiju se odigra treća u nizu pljački sa smrtnim ishodom. Iste večeri su dvije osobe koje su izašle u provod ubijene. BAU kreće profilirati ubojicu koji snima zločine prije nego što snimke preda medijima. U Roswellu umru dvije osobe, članovi skupine koja se bavi teorijama zavjere. BAU utvrdi da je to počinio serijski ubojica.

POGLEDAJTE VIDEO: STELA RADE OTKRILA ZAŠTO SE PRESELILA U BEOGRAD

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina