Show

Komentari 3

Exit Festival najavljuje kraj pandemije, a za posjetitelje iz inozemstva osigurali su cjepiva

Exit Festival najavljuje kraj pandemije, a za posjetitelje iz inozemstva osigurali su cjepiva

Exit je dodijelio 3000 ulaznica za otvaranje festivala 8. srpnja koje će biti podijeljene medicinskim radnicima, a Ana Brnabić Exit vidi kao jedan od važnih simbola pobjede nad pandemijom

Zahvaljujući uspjehu u masovnom cijepljenju i sve boljoj epidemiološkoj situaciji, želja je da za Svjetski dan glazbe, 21. lipnja, otvorimo zemlju za okupljanja, koncerte i festivale, rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić. Datum koji je odredila s tamošnjim kriznim stožerom početak je otvaranja i vraćanja u normalu, barem se tako nadaju, a centralni bi događaj bio Exit, festival koji slavi 20. godišnjicu, a od 8. do 11. srpnja trebao bi biti na Petrovaradinskoj tvrđavi. Time bi postao jedan od prvih velikih festivalskih događaja ovog ljeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Exit i ostali veliki srpski festivali lansirali su prošli petak nacionalnu kampanju za cijepljenje usmjerenu prema mladima, a valu optimizma doprinose i rekordno niske brojke novozaraženih u zemlji. Kao doprinos općoj sigurnosti, kao i onoj na samom festivalu, tamošnje Ministarstvo zdravlja će osigurati cjepiva za 1500 inozemnih izvođača i posjetitelja Exita. Također, Exit je dodijelio 3000 ulaznica za otvaranje festivala 8. srpnja koje će biti podijeljene medicinskim radnicima - kažu organizatori.

Paralelno s ovom objavom na festivalski line up dodano je nekoliko novih imena. Hitmaker Robin Schulz, izuzetno cijenjeni nizozemski umjetnik Satori,  nadolazeća turska house zvezda Ece Ekren te niz izvođača omiljene progresivne trance bine Gaia Trance Xperiment svojim nastupima pojačali su proslavu obilježavanja 20. godišnjice festivala. Svi skupa pridružuju se već najavljenom nizu svjetskih i regionalnih zvijezda, među kojima su David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Hot Since 82, Sheck Wes, Meduza, Solomun, Paul van Dyk...

- Pokazujemo brigu za mentalno zdravlje mladih ljudi i na djelu potvrđujemo stratešku opredijeljenost prema razvoju kreativnih industrija. Održavanje festivala Exit bit će jedan od važnih simbola pobjede nad pandemijom - kaže Brnabić.

Najčitaniji članci