Obavijesti

Show

Komentari 0

Fabijan: Djevojci Karli baš i nije lako sa mnom, treba to izdržati

Fabijan: Djevojci Karli baš i nije lako sa mnom, treba to izdržati
12

Medvešek je u showu oduševio žiri i publiku transformacijama. Uvijek daje sve od sebe, gljiva ga voli, zaključili su mnogi, jer dosad nije dobivao previše uloga u kojima je imao zahtjevnu koreografiju

VIDEO

Show “Tvoje lice zvuči poznato” ove se godine malo odužio zbog svima nam znanog razloga - korone, ali to samo znači da ćemo dulje moći uživati u fantastičnim transformacijama koje nam iz nedjelje u nedjelju donose kandidati.

POGLEDAJTE VIDEO: Fabijan u 'Zvijezde vrište'

Pokretanje videa...

zv fabijan medvešek 12:39

Četveročlani žiri, koji čine glumci Goran Navojec (50), Igor Mešin (53) te pjevačice Indira Levak (47) i Nives Celzijus (38), svakog tjedna ostane bez daha zbog uvjerljivih izvedbi, a od samog početka nije ih iznevjerio glumac Fabijan Pavao Medvešek (27).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S obzirom na to da je stalno u vrhu ljestvice po bodovima žirija i kandidata, kontaktirali smo Fabijana da saznamo kako mu to uspijeva. Od Freddieja Mercuryja, preko Claudije Beni i Beyonce, do Lennyja Kravitza i Franka Sinatre, uvijek je uspio maksimalno “ući” u lik i tih nekoliko minuta izvedbe uistinu postati osoba u koju se transformirao.

Otkrio nam je kako mu to polazi za rukom, ai i dodao da ne može reći koja mu je izvedba u showu dosad bila najteža.

- Nakon toliko sati pripreme sve postane nekako i teško i naporno, no zbog onoga što nastane iz toga, stvarno se isplati. Šminkanje od oko osam sati je možda najteži zadatak - pojasnio nam je Fabijan.

Nekoliko puta dosad utjelovio je žene pa smo ga morali pitati kako se snašao u štiklama.

- Moram priznati da su prve dvije izvedbe bile teže dok se nisam snašao, a onda jednostavno počneš računati na to u pripremi i sve se nekako složi - kaže simpatični mladi glumac, koji priznaje da je sam sebi najveći kritičar, ali i da se njegovi bližnji ne ustručavaju reći što misle o njegovim transformacijama.

Nakon što mu gljiva “dodijeli” osobu koja će postati u idućoj emisiji, Fabijan kreće s pripremom. Uči tekst, koreografiju, ali i po cijele dane uvježbava uloge. Kako nam je ispričao, njegova dugogodišnja djevojka Karla nije poludjela s njim ovih zadnjih nekoliko mjeseci. Velika mu je potpora u svemu što radi, pa tako i u ovom showu.

- Karla me kroz sve vodi i nadgleda. Nije joj stvarno lako, pogotovo jer ne prestajem ponavljati i pjevati nešto što mi uđe u uho. Ali sad nema natrag - našalio se Fabijan. Osim u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”, gledamo ga i u seriji “Dar Mar” u kojoj igra Branka. Igra s iskusnim imenima poput Ksenije Pajić, Enesa Vejzovića, Milana Štrljića i mnogih drugih, a to mu itekako puno znači.

- Jako sam sretan s ulogom i zadatkom. Kolege su mi vrhunski i jako sam zbog toga zahvalan. Najviše se družim i radim sa Ksenijom i Rokom Sikavicom - kaže nam Medvešek i pojašnjava kakva je bila atmosfera na snimanju:

- Svaki dan ima bezbroj situacija tako da je uglavnom jako vedro i lijepo na setu.

Ovaj mladi i perspektivan glumac nominiran je za izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 30 godina u kategoriji opereta/mjuzikl za ulogu Chea u mjuziklu “Evita”. Takvo nešto, otkriva nam, nikako nije očekivao.

- Jako sam sretan zbog toga i jako sam sretan što je baš predstava iz Rijeke jer mi je taj kratki period koji sam tamo proveo tijekom proba ostao divan u sjećanju. Vrlo bih se radio vratio tamo već sutra - govori Fabijan.

Dakle, osim što ga gledamo na malim ekranima, briljira i na kazališnim daskama. Razlika između kazališnih uloga i onih televizijskih ima mnogo pa smo Medvešeka upitali što mu se najviše sviđa kod jednih, a što kod drugih.

- Kazalište je sada i tu i to je nezamjenjivo, dok televizija ima svoju slobodu i širinu u ponavljanju - tvrdi. Kao i većina mladih, Fabijan zna da u životu može još svašta ostvariti pa nam je zato za kraj otkrio što priželjkuje u budućnosti na poslovnom planu, a što na ljubavnom.

Nivesin zaljubljen pogled: 'Ja još uvijek umirujem svoje srce'
Nivesin zaljubljen pogled: 'Ja još uvijek umirujem svoje srce'

- Ljubav je na mjestu, a nadam se dobrim mjuziklima i nekom dobrom filmu. Ovdje ili vani, tko zna - zaključio je.

Ove nedjelje utjelovit će američku pjevačicu Pink (41) i izvesti pjesmu “Beautiful Trauma”, a imat će zahtjevnu koreografiju iz videospota.     

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ‘FIRME’ I SUDJELUJTE U NAGRADNOM NATJEČAJU U KOJEM MOŽETE OSVOJITI MOBITEL:

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'