Obavijesti

Show

Komentari 0

Fabrizio Corona varao je Ninu Morić s menadžerom?

Fabrizio Corona varao je Ninu Morić s menadžerom?
4

VOLI DEČKE Estradni agent Lele Mora tvrdi da je dvije godine bio u vezi s Fabrizijeom Coronom i da ga je uzdržavao. Nina je za to navodno znala

VIDEO

U vezi smo bili od 2004. do 2006. godine. Na Fabrizija sam potrošio više od 14 milijuna kuna, rekao je estradni menadžer Lele Mora. Vremešni poduzetnik još je lani pričao istražiteljima o vezi s Coronom braneći se u slučaju utaje poreza. Bio je optužen jer u godini dana nije platio 55 milijuna kuna poreza. Mora tvrdi da je uzdržavao Fabrizija Coronu (36) pa je zbog toga izdavao i pravdao lažne račune jer nije želio da se sazna da je u vezi s oženjenim.
- Kupio sam mu osam automobila, od Audija kabrioleta pa sve do Bentleya - ispričao je Mora, a prenose talijanski mediji. Fabrizio je tada još bio u braku s Ninom Morić (33). Manekenka je, kaže Mora, od 2005. znala da je suprug vara s njim. No Mora je vezu Nini uvijek negirao. Tad su i uslijedili problemi u njihovu braku, pa je manekenka Fabrizija često znala izbaciti iz stana.
- Tražio je da mu pomognem, a znao je i prespavati kod mene. Čak sam mu dao 11 milijuna kuna da kupi luksuzan stan u ulici De Cristoforis u Milanu - ističe Mora. Fabrizio, koji je trenutačno u vezi s manekenkom Belen Rodriguez, za sada nije ništa komentirao, kao ni Nina Morić.

LELE I FABRIZIO ZAJEDNO SU UCJENJIVALI ZVIJEZDE
Corona je 2007. osuđen na četiri godine zatvora. Odležao je samo 77 dana. Slavne je ucjenjivao fotografijama. S njim je bio optužen i menadžer, koji je Coroni dojavljivao gdje su poznati. Lele je Coroni darovao i Bentleya.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine