Obavijesti

Show

Komentari 86

Fabrizio se odlučio vratiti Nini, a trudna Belen sprema svadbu

Fabrizio se odlučio vratiti Nini, a trudna Belen sprema svadbu
6

Bivši suprug Nine Morić potvrdio je za talijanski tabloid Novella 2000 da su oni ponovno zajedno. Njegova bivša djevojka u trećem je mjesecu trudnoće i udaje se

VIDEO

Nakon što je nedavno pala u alkoholnu komu i završila u bolnici, Nina Morić (36) navodno se vratila u zagrljaj bivšem suprugu Fabriziju Coroni (38). 

- Vratio sam se Nini. U mom životu nema mjesta za Belen, one koja me zbog ljubomore molila da odstranim tetovažu posvećenu mojoj bivšoj supruzi - rekao je Corona ekskluzivno za talijanski tabloid Novella 2000

Nina je nedavno stigla na sud u Milanu kako bi podržala Coronu kojem prijeti zatvor zbog brojnih optužbi vezanih za novčane malverzacije i prijevare.

- Ja sam se mnogo promijenio, shvatio sam da je obitelj najvažnija stvar na svijetu. U teškim vremenima oni su uz vas. Ako ikada završim u zatvoru, znam da će moja supruga i sin biti tu za mene - izjavio je tada Corona i pred fotografima zagrlio bivšu suprugu Ninu. Nakon što su napustili zgradu suda, Nina je pila alkoholna pića u jednom talijanskom kafiću nakon čega je otišla doma i popila tablete za smirenje.

Talijanski tabloid Oggi piše da će Coronina bivša djevojka Belen uskoro izreći sudbonosno 'da' Stefanu De Martinu. Par je navodno već odredio datum vjenčanja. TV prezenterica i argentinska starleta u trećem je mjesecu trudnoće i čeka sina. 

Belen je Coronu ostavila nakon tri godine veze. Prekipjelo joj je nakon što je u njegovom  mobitelu pronašla seksi poruke koje je razmjenjivao s talijanskom starletom Sarom Tomassi.

Upravo je Belen bila razlog kraha njegova 10-godišnjeg braka s Ninom. Nina je nakon toga popila 20 tableta za spavanje i završila na ispumpavanju želuca. Morić je jednom izjavila da bi njezinom bivšem suprugu bilo bolje da njihovom sinu Carlosu (9) plaća alimentaciju nego da Belen vodi na večere, na što joj je Belen odgovorila da je promiskuitetna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu