Obavijesti

Show

Komentari 23

Fani Stipković: Ja sam balkanska Marilyn Monroe

Fani Stipković: Ja sam balkanska Marilyn Monroe
3

Voditeljica je ponosna jer je pokazala golu guzu britancima. Kaže da je ponosna na svoje tijelo. A Tina Katanić je elegantna kao hollywoodska diva

VIDEO

Neka se vidi da vježbam svaki dan, kazala je voditeljica Fani Stipković (28). Samoprozvana “balkanska Marilyn Monroe” dobro se nasmijala vidjevši sliku gole stražnjice u britanskom The Sunu. Prije desetak dana otputovala je u London na premijeru filma “The State of Play”, u kojem glavnu ulogu ima Russell Crowe. Manekenka se nadala da će tamo upoznati i napraviti prilog o Susan Boyle (58).
- Svi su htjeli doći do Susan. Tamo vlada opća histerija za njom. Dok sam stajala čekajući neke vijesti o Susan, novinari su mi počeli prilaziti - kazala je Fani. Britanski mediji od naše voditeljice su tražili izjave, fotografirali je i htjeli se s njom upoznati.
- Nije mi isprva bilo jasno, ali sam se prilagodila. Dok sam davala izjave, zapuhao je vjetar i malo mi podignuo suknju. A, Bože moj! Ničeg se ne sramim, štoviše, jako sam ponosna na svoje tijelo - neskromna je Fani. Napomenula je da se pravilno hrani te održava kilažu. Ima 50 kilograma.
- Nisam opsjednuta kilama. Koliko sam smršavjela ili se udebljala najbolje vidim po hlačama. Mislim da vagu kod kuće niti nemam - ispričala nam je Fani, koja doma, kaže, stalno hoda potpuno gola.
- Po cijelom stanu imam velika ogledala. Hodam gola i tako odmah vidim jesam li 'nabacila’ koju kilu. Ako jesam, odmah odem vježbati - disciplinirana je Fani, koja voli otkrivati tijelo. Isto tako, voli skrivati tko joj je dečko. Šuškalo se da ga je izmislila, no Fani napominje da on postoji te da nije iz Hrvatske. Ako ljubavna veza opstane do ljeta, voditeljica će dečka tada predstaviti javnosti.

TINA KATANIĆ: ELEGANTNA SAM KAO HOLLYWOODSKA DIVA
Na promociji novog sustava digitalne televizije u zagrebačkom klubu Ritz bila je i manekenka. Dok je iskakala iz torte, Tina Katanić (24) pokazala je gaćice.
- Cijeli show činio se dosta zgodnim. Sve me lagano podsjetilo na Marilyn Monroe, a iskakanje je bilo elegantno kao u holivudskim filmovima - kazala je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge