Obavijesti

Show

Komentari 8

Fanovi mole Oprah da napravi intervju s Britney: Bilo bi sjajno

Fanovi mole Oprah da napravi intervju s Britney: Bilo bi sjajno
4

Obožavatelji pjevačice smatraju kako bi se njezinim intervjuom u središtu pozornosti našao problem koji se želi riješiti inicijativom #FreeBritney koju su pokrenuli još prošle godine

Nakon što je intervju Meghan Markle (39) i princa Harryja (36) s Oprah Winfrey (67) podigao prašinu diljem svijeta, obožavatelji su legendarnoj voditeljici počeli pisati molbe da razgovara s pop zvijezdom Britney Spears (39). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Čekam sljedeći razgovor, onaj s Britney Spears. Bilo bi sjajno za Britney da razgovara s Oprah - samo su neki od komentara na Twitteru.

Obožavatelji pjevačice smatraju kako bi se njezinim intervjuom u središtu pozornosti našao problem koji se želi riješiti pokretom #FreeBritney.

Njezini su obožavatelji još prošle godine na društvenim mrežama pokrenuli inicijativu kojom su željeli ukazati na zavjeru protiv Britney te tako vrše pritisak na sud da revidira raniju odluku da njezin otac Jamie Spears (68) upravlja njezinim životom. 

Britney o svom dokumentarcu: Pokušavam postati normalna...
Britney o svom dokumentarcu: Pokušavam postati normalna...

Oprah se još nije oglasila povodom molbi, a Spears je nedavno zaintrigirala javnost filmom 'Framing Britney Spears' koji govori o njezinoj karijeri te o skrbništvu nad njezinim životom od strane oca. O filmu se pjevačica oglasila na Twitteru.

-  Svi imamo svoju priču i svoje stavove o pričama drugih ljudi. Svi imamo toliko različitih, sjajnih i lijepih života. Zapamti, bez obzira na to što mislimo da znamo nešto o životu nekoga, to je ništa u usporedbi sa stvarnom osobom koja živi iza objektiva - napisala je Spears na Twitteru. Dodala je kako 'pokušava postati normalna'.