Show

Komentari 3

Fanovi se pitaju: 'Hoće li se sin Kardashianke zvati Medvjed?'

Fanovi se pitaju: 'Hoće li se sin Kardashianke zvati Medvjed?'

Kim je najavila još u siječnju kako s reperom očekuje prinovu te da će postati roditelji i ovaj put, uz pomoć surogat majke. Starleta i Kanye između ostalog su poznati i po neobičnim izborima imena djece...

Fanovi komentiraju po društvenim mrežama kako znaju novo ime Kardashiankinog novog djeteta. Nagađaju da će se zvati Medvjed. Prošlog tjedna supružnici Kim Kardashian (38) i Kanye West (41) dočekali su četvrto dijete, malenog dječaka i još uvijek nisu objavili njegovo ime. Međutim, mnogi misle da emotikon, koji Kim koristi uz fotografije sina, nagovještava njegovo ime. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Proslavili smo našeg dječaka prije otprilike tjedan dana i sada je ovdje s nama. On je tako savršen. Ovdje su neke fotografije s proslave. Bila sam poludjela, a zbog ničega, jer je on dosad najotmjeniji i najopušteniji od svih mojih beba i svi ga obožavaju - objavila je Kim, a ono što mnoge zbunjuje jeste medvjedić koji se pojavljuje uz njezine objave na svim društvenim mrežama.

Obožavatelji obitelji misle da to može biti slučajno, ali s obzirom da oni sve rade namjerno - ovo zaslužuje pozornost. Možda maleni dobije ime i po Chicago Bearsima, momčadi američkog nogometa, u čast suprugovom rodnom gradu Chicagu. Kako god, fanovi su uvjereni da je stigao Bear West

Poznavajući Kim ovo je samo predigra za ono što slijedi, za stvarno ime bebe. Korištenje medvjedića zanimljivo je jer ga starleta nikada prije nije koristila. 

Kim je najavila još u siječnju kako s glazbenim producentom i reperom očekuje prinovu te da će postati roditelji i ovaj put, uz pomoć surogat majke. Kim i Kanye između ostalog su poznati i po neobičnim izborima imena djece, ali ako je vjerovati ranijoj najavi Kardashian, to se ovog se puta trebalo promijeniti. 

- Zvat će se Rob, što je nadimak mog brata Roberta. I on se slaže s tim - rekla je Kim prije mjesec dana o planovima oko dječakovog imena, ali i dodala da postoji mogućnost da se do rođenja još predomisle. 

Prvo dvoje djece supružnika West, North (5) i Sainta (3) rodila je Kim, a za Chicago (1) i netom pristiglog dječaka unajmili su surogat majku. U braku su od 2014.

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio