Show

Komentari 75

Fanovi se pitaju je li 'Savršeni' završio s drugom djevojkom iz showa: Odala ih je fotografija?

Fanovi se pitaju je li 'Savršeni' završio s drugom djevojkom iz showa: Odala ih je fotografija?

Fanovi na društvenim mrežama počeli su nagađati kako Toni ljubi Elu Sučić. Naime, bivša kandidatkinja na Facebooku, ali i na Instagramu ima nekoliko fotografija s muškarcem koji podsjeća na Šćulca

'Gospodin Savršeni', Toni Šćulac (31) i njegova odabranica Stankica Stojanović (36) prekinuli su nakon sedam mjeseci veze, a sada se počelo šuškati kako splitski profesor ponovno ljubi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, fanovi na društvenim mrežama počeli su nagađati kako Toni ljubi studenticu Elu Sučić (23). Bivša kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni' na Facebooku, ali i na Instagramu ima nekoliko fotografija s muškarcem koji, prema mišljenju pratitelja, neodoljivo podsjeća na splitskog profesora.

Na nekim od fotografija vidi se dio ruke i kosa pa su fanovi uvjereni da je riječ o Toniju.

- Nadam se da je ovaj dečko na slici Toni - napisala je jedna od pratiteljica na Instagramu.

-  Ako je Toni, onda je sa snimanja lani. Pa vidi se da je ljetno vrijeme - zaključila je druga.

Ela i njezin misteriozni partner provode dane u restoranima, na jahtama te ostalim zanimljivim i atraktivnim lokacijama. No, šuškanja na društvenim mrežama pokrenuo je i Toni, koji je nedavno objavio fotografiju sa plavokosom djevojkom.

Podsjetimo, prva djevojka koju je Toni ugledao na crvenom tepihu bila je upravo Ela, a već sa samom tom početku nije mogao sakriti svoje uzbuđenje.

- U sebi sam pomislio - koji sam ja sretnik, to je bila ona zadnja potvrda da je ovo u što se upuštam stvarno wow! - izjavio je Toni u prvoj epizodi showa 'Gospodin Savršeni'

S druge strane, Eli se također svidjelo ono što vidi.

- Dat ću mu vremena da se dokaže i opravda svoju titulu, ali za sada sam zadovoljna onime što vidim - izjavila je.

POGLEDAJTE VIDEO: POLIGRAF S HANOM IZ GOSPODINA SAVRŠENOG